SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Travis Scott x Nike SB Dunk Low “Cactus Jack” Release Nederland

De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott & Nike zit er weer aan te komen en de hype is weer groots als vanouds. Klein tipje van de sluier, ze zullen ditmaal niet verkrijgbaar zijn via de Nike SNKRS app. Wat wel fijn is om te weten, is dat ze in één winkel in Nederland verkrijgbaar zijn.

Exclusieve vroege lancering Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Na de speciale release op de eigen website van Travis Scott, zal het product van de nieuwste samenwerking tussen de rapper en Nike 29 februari uitkomen. Mocht je het gemist hebben, op de website van Travis Scott was uit het niets opeens de schoen te koop, inclusief speciale doos. Kans is groot dat je deze surprise drop gemist hebt, maar er komt dus nog een kans.

 

Het design

De schoen wordt geleverd in een speciale multicolor gestreepte Nike SB doos. De basis van de schoen is gemaakt van een beige nubuck materiaal, geaccentueerd met de welbekende ‘Cactus Jack’ inscriptie aan de achterkant. Andere details zijn te vinden in onder andere de veters en de grijze sockliner. Verder heeft de schoen een zwarte en lichtroze Swoosh en ‘Cactus Jack’ tags op de tong. De zool in de schoen heeft een vette print, op de achterkant is “NIKE” geborduurd en als finishing touch is de schoen afgewerkt met een contrasterende stiknaad.

Travis Scott x Nike SB Dunk Low release Nederland

De Travis Scott x Nike SB Dunk Low is verkrijgbaar vanaf 29 februari en in Nederland alleen verkrijgbaar bij BEN-G.

Wil je graag meer lezen over fashion of over exclusieve drops als deze? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!