SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Travis Scott viert verjaardag met eigen kledingcollectie

Travis Scott

Nationale en internationale sterren uit de voetbal- en entertainmentindustrie gaan zich steeds vaker verdiepen in de fashionbranche. Zo zagen we bijvoorbeeld Memphis Depay en Quincy Promes de afgelopen jaren al een eigen kledingmerk lanceren. De Amerikaanse rapper Travis Scott wil ook graag zijn stempel drukken binnen de fashionindustrie. Daarom besloot hij ditmaal een samenwerking aan te gaan met het Japanse streetwear merk Neighborhood. 

Naast het aankondigen van de data voor Astroworld Festival 2021 , vierde Travis Scott zijn 30e verjaardag ook met de release van de Cactus Jack x Neighborhood- samenwerking. De Amerikaanse rapper domineert de hitlijsten, maar laat zijn passie voor fashion dus niet aan zich voorbij gaan. Hij koos er heel bewust voor om zijn platenlabel genaamd Cactus Jack te betrekken in deze samenwerking. Het uiterlijk van de fashionitems heeft onze aandacht getrokken door de unieke Japanse stijl in combinatie met de creativiteit van Travis Scott. Wij lichten een aantal items voor je uit!

Cactus Jack x Neighborhood

Travis Scott heeft een opvallend symbool meegenomen in zijn kledingcollectie, namelijk een skelet rijdend op een carrouselpaard. Binnen deze collectie is dit symbool tot leven gekomen door er een porseleinen lifestyle-item van te maken. Daarnaast staat het skelet ook groot afgebeeld op de rug van de kledingitems. Voor deze speciale release heeft Travis Scott in samenwerking met Neighborhood een hoodie met rits en een T-shirt ontwikkeld die in het teken staan van ENJOY THE RIDE THROUGH THE NEIGHBORHOOD. De kledingitems worden afgewerkt met tekstdetails, illustraties en co-branding-elementen. De Cactus Jack x Neighborhood-samenwerking is nu exclusief beschikbaar op de website van Travis Scott.

Afgelopen week namen we in onze DOCU DAY de documentaire over Travis Scott genaamd Look Mom I Can Fly onder de loep. Lees het artikel hier!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.