SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Top 5: Nieuwe collectie Stone Island SS’21

Het is weer tijd voor een nieuwe collectie. Stone Island is terug met hun nieuwe spring/summer-collectie van 2021. Het merk borduurt verder op de belangrijkste thema’s met innovatieve technieken die worden gebruikt. De collectie biedt een breed kleurenpalet en heeft verschillende opvallende items. Wij hebben een top 5 gemaakt van Stone Island SS21. Ben jij ook benieuwd naar de items?

5.

Ontwerper Massimo Osti heeft met deze Stone Island-collectie gezocht naar het creëren van een combinatie van verwijzingen naar prestatiekleding en werkkleding. Door de hele collectie plaatst het Italiaanse merk kenmerkende textiel en technieken naast organische materialen. Deze doorschijnende regenjas behoort tot de meest interessante items in de SS21-collectie samen met het gele sweatshirt met ronde hals bedekt met afbeeldingen en de intarsia-trui met een gigantische windroos.

De doorschijnende regenjas van de Stone Island SS21 collectie

4.

In deze collectie is er geen gebrek aan zowel meer technische opties, zoals vesten en beschermende kleding, als meer lifestyle-gericht, met zachte kleuren en bijpassende badges. Daar is deze lichtgewicht jas het perfecte voorbeeld van. De zachte kleur past goed bij de lente en zomer. Het unieke textiel is gecombineerd met organische materialen om mooie contrasten te creëren.

Deze jas heeft een zachte kleur, in tegenstelling tot de opvallende tinten in andere stukken

3.

Dit item behoort tot de belangrijke gebreide artikelen. Hoodies en sweatshirts hebben een subtiel rood kruis, maar de gebreide stukken zijn voorzien van de kenmerkende kompasbadge van Stone Island. De badge is duidelijk aangebracht op het midden van de borst tussen de twee borstzakken. Deze gebreide trui heeft echt de uitstraling van werkkleding in combinatie met prestatiekleding.

Een mix van verwijzingen naar prestatiekleding en werkkleding staat centraal in deze Stone Island collectie

2.

De SS21-reeks kijkt naar een nieuwe ‘neo luxe’ benadering. Op de kleding zijn op een innovatieve manier designelementen toegevoegd voor de extra uitstraling. De collectie bevat een heel divers kleurenpalet. Het varieert van zwart, marine en beige tot meer opvallende tinten. De kleur is niet-alledaags en daarom een welkome investering voor in jouw kledingkast.

De SS21-reeks kijkt naar een nieuwe ‘neo luxe’ benadering

1.

Dit item is een perfect voorbeeld van hoe opvallend de kleuren kunnen zijn. Het kan neon groen zijn, maar ook roze of dit heldere blauw. De felle kleuren passen goed in deze twee seizoenen en geven een extra uitstraling aan je look. Voor een uitgebreidere impressie van de SS21-collectie kun je de Icon Imagery video bekijken of de galerij op de website van Stone Island.

De Stone Island SS21 collectie heeft een divers kleurenpalet wat kan variëren van zachte kleuren tot opvallende tinten

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.