SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Tommy Jeans ontwerpt 90’s-collectie met Aape

Aape by A Bathing Ape-fans opgelet: Tommy Jeans komt met een nieuwe capsulecollectie in samenwerking met de Japanse streetwear-pionier. Een complete lijn vol polo’s, spijkerjassen, T-shirts, schoenen en andere accessoires, die volledig aan onze verwachtingen – 90’s kids! – voldoet.

 

Eerder nog dit jaar sloeg Tommy Hilfiger voor de vierde keer de handen ineen met Lewis Hamilton, nu is het wereldwijd befaamde label A Bathing Ape uit Japan aan de beurt. Een echt bijzondere collab als je het ons vraagt, want nooit eerder werkten deze twee merken samen. Aape, de diffusielijn van A Bathing Ape die voor deze samenwerking is uitgekozen, richt zich op de wat jongere, hippere klant. Het bekende logo van het ronde aapgezicht – dat we allemaal kennen – is hierom ook aangepast.

Straatcultuur en hiphop

De Tommy Jeans x Aape by A Bathing Ape is geïnspireerd op de straatcultuur en hiphop uit de jaren 90, en dat voelen we direct als we de collectie zien van oversized silhouetten en dikke zolen. Het kleurenpalet van de items bestaat uit rood, wit en blauw, afgewisseld met camouflagepatronen. De prijzen liggen wat hoger dan we van Tommy Jeans gewend zijn. Zo koop je de T-shirts voor een bedrag tussen de €87 en €99. De petjes variëren van €87 tot €105 en de polo’s zijn €123. Voor de shorts betaal je €159 of hoger en aan de sneakers en spijkerjassen hangen prijskaartjes vanaf €265 en €349.

 

Wil je bij deze collectie, net als wij, niet achter het net vissen? Houd dan de website van Tommy Hilfiger in de gaten, want op 11 juli aanstaande is het moment daar! De lijn zal evenals in geselecteerde Tommy Jeans- en Bathing Ape-winkels in Europa verschijnen.

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.

Life After Football issue 64 is out now! Scoor hier jouw exemplaar.