SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Tommy Hilfiger presenteert nieuwe collectie met Lewis Hamilton

Zesvoudig FIA Formula One wereldkampioen Lewis Hamilton staat niet alleen bekend om zijn skills in de Formule 1. Naast de baan is hij ook groot liefhebber van fashion en hij presenteert binnenkort de vierde collectie in samenwerking met Tommy Hilfiger, het merk waarvan hij ook ambassadeur is.

 

Tommy Hilfiger 2020

De TommyXLewis collectie zal onderdeel zijn van de Tommy Hilfiger collectie voor het voorjaar van 2020. Het is ondertussen al de vierde collectie die Lewis Hamilton, merkambassadeur van het merk, samen met designer Tommy Hilfiger maakt.

Bijenkorf Launch Event

Om de release van de collectie te vieren, organiseert het Amerikaanse merk een evenement in de Bijenkorf in Amsterdam. Hierbij zal mededesigner Lewis Hamilton aanwezig zijn en zijn favoriete items uit de collectie laten zien. Het event wordt gepresenteerd door Humberto Tan en vindt plaats op 29 februari om 10:00. Fans van zowel Lewis Hamilton als Tommy Hilfiger, Bijenkorf Privilege Members, journalisten en influencers zijn welkom. Het is mogelijk om de collectie te bekijken en te kopen in de special pop-up store die er zal zijn.

TommyXLewis

De inspiratiebron voor de nieuwe collectie is “Loyaliteit”. Met deze collectie zullen stappen gezet worden in het gebruik van duurzame materialen en voor het idee dat een eigen stijl alle grenzen op het gebied van bijvoorbeeld leeftijd of gender kan vervagen.

In de collectie wordt de tijdloze uitstraling die Tommy Hilfiger nastreeft gecombineerd met de meer streetwear stijl van Lewis Hamilton. Fijn detail voor de lezers die de natuur een warm hart toedragen: ruim 75% van de items in de collectie zijn gemaakt van duurzame materialen.

Wil je meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!