SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Time to go ‘short’ met Mr. Marvis

We kruipen langzaam uit de coronacrisis en dus uit de quarantaine. Met het lekkere zomerweer voor de deur moeten die witte onderbenen nu toch ook een lekkere tan krijgen. Wij hebben de fashionable tip voor je.

We mogen langzaam weer in kleine aantallen het terras op en zolang we ons aan de anderhalve meter afstand houden kunnen we ook weer vaker lekker het park in of naar het strand. Met zomerweer in aantocht zijn stijlvolle shorts een must. En daarom wenden wij ons tot Mr. Marvis, dat sinds zijn oprichting in 2016 gespecialiseerd is in … shorts! Nu nog de vraag welke shorts je moet kiezen. 

The Mojitos

Met de Mojito’s shorts is het altijd happy hour. De mojito werd vroeger overigens gebruikt als medicijn. Laat het deze zomer het medicijn zijn tegen de felle zon en kweek een zomers kleurtje. De shorts hebben de kleur van de limoen en de munt die volgens recept in het drankje gaan.

The Limoncellos

Limoncello drink je ijskoud uit de vriezer en bevat een alcoholpercentage van 25 tot 30%. Dit staat dan weer gelijk aan het aantal graden wanneer je deze broek het beste kan dragen. Met zijn lichte kleur is het een heerlijke shorts voor die ’25 graden of meer’-dagen.

The Melons

Deze Mr. Marvis shorts hebben de kleur van een Cantaloupe. Deze meloen is heerlijk in een frisse salade of in een dessert. En waar is het lekkerder deze gerechten te eten dan op een zonovergoten terras? Nergens natuurlijk. Met The Melons shorts stap jij kleurrijk de zomer tegemoet.

The Milkshakes

Het ingrediënt van deze milkshake is een stralend zonnetje. Meer heeft deze Milkshake niet nodig. Deze shorts staan het beste boven heerlijk gebruinde benen. Meer zomers dan dit gaat niet worden.

The Chillies

Of deze peper nou uit Spanje of uit Midden-Amerika komt, dat maakt niet uit. Als het maar heet is en je al je lange broeken in de kast kunt laten hangen. Deze kleur maakt ze de meest pikante shorts van de collectie.

The Coconut

Love it or hate it. Lekker met een rietje uit een kokosnoot drinken. Voor de een het ultieme vakantiegevoel, voor de ander een nachtmerrie. Relax, want deze ‘coconut’ vindt iedereen fantastisch. The Coconut shorts zijn klassiek en stijlvol.

The Martinis

Een klassieke martini bestaat uit gin, vermout en… de olijf natuurlijk. Vandaar ook de olijfkleur van deze shorts. In de zomer komen cocktails als deze het beste tot hun recht, net zoals de shorts dus eigenlijk.

The Baristas

Of het nu een iced, een decaf of een sterke espresso is. Wanneer de barista’s je koffie klaar maken weet je dat het een goede dag wordt vol energie. Datzelfde geldt voor The Baristas shorts.

 

Deze en nog veel meer Mr. Marvis shorts kun je kopen op www.mrmarvis.nl.

Check deze vette concept voetbalshirts dan! Alle shirt van de Europese topteams zijn even onder handen genomen.