SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

The North Face laat je de wereld ontdekken in stijl

The North Face gaat terug naar 1994 en herintroduceert de iconische Himalayan Parka. Meer dan 25 jaar geleden was het jack van het outdoorlabel ontworpen om je warm te houden in de meest extreme omstandigheden. De gloednieuwe versie heeft dezelfde functie, maar is ook nog eens stijlvol. De parka zal daarom niet alleen in gebergten als de Mount Everest te zien zijn, maar ook in fashionwalhalla’s als Parijs, London en Amsterdam. 

Sinds 1966 levert The North Face equipment voor de avontuurlijke buitensporters onder ons die geen weersomstandigheid uit de weg gaan. Waar buitensporters hun persoonlijk grens opzoeken, probeert het Amerikaanse label de beste kleding te ontwikkelen voor deze challengers. 

1994 Retro

Vele mensen hebben in de Himalayan Parka van The North Face de grootste ontdekkingstochten van hun leven gemaakt. En met deze nieuwe jas kunnen zij een volgende avontuurlijke tocht meteen gaan plannen. Want de jas heeft nu een nog betere pasvorm dan voorheen. Het stijlvolle item is echter niets van haar functionele gedeelte verloren. Ook hierin heeft The North Face stappen gemaakt. De parka is lekker warm door de volle donsvulling, maar door de toevoeging van de FUTURELIGHT-technologie krijg je het nooit te benauwd. De FUTURELIGHT-technologie zorgt er namelijk voor dat de parka ‘ademt’. 

De jas is in twee varianten te krijgen. Je kunt kiezen voor de kleuren Red Flare of Summit Gold. Met deze kleurencombinaties zijn de jassen opvallend, maar alsnog casual.

 

Red de planeet

Al langere tijd zet het Amerikaanse bedrijf zich in voor duurzaamheid en gaan zij voorop in de strijd om zo min mogelijk impact te hebben op het voortbestaan van de planeet. Het hoofdkantoor in Californië bevindt zich dan ook op een duurzaam gebouwde campus (LEED Platinum-gecertificeerd). Of je nu van plan bent om een berg te beklimmen of er fashionable bij wil lopen (of beide!): je weet welke jas jij moet aanschaffen! De nieuwe 1994 Retro Himalayan Parka is te koop in geselecteerde The North Face-winkels en online via www.thenorthface.nl

Koop nu jouw Life After Football issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.