SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

TAG Heuer presenteert het nieuwe horloge van Red Bull Racing

De samenwerking tussen TAG Heuer en Aston Martin Red Bull Racing zorgt voor de tweede lancering van een nieuw horloge sinds 2016. Het nieuwe horloge dat onder andere Max Verstappen gaat dragen is geïnspireerd op de nieuwe F1 auto van het team.

TAG Heuer & Aston Martin Red Bull Racing

Voor de tweede keer in de samenwerking met Aston Martin Red Bull Racing sinds 2016, heeft TAG Heuer een special edition horloge in samenwerking met het raceteam onthuld.

 

Nieuwe Aston Martin Red Bull Racing Formule-1 auto

Het horloge is gemaakt in een nauwe samenwerking met het F1 team. Het eindresultaat is een 43 mm chronograaf die mannelijk, sportief en betrouwbaar is. Het nieuwe ontwerp van dit horloge is geïnspireerd op de nieuwe Aston Martin Red Bull Racing Formule-1 auto die op 19 februari in Barcelona voor het eerst echt werd getest.

Het blauw van de auto zie je terug op de wijzerplaat en de aluminium lunette. De secondewijzer is Red Bull-geel en de bijbehorende rode accenten zijn prominent op de tachymeterschaal te zien. Een zogeheten azurage patroon op de chronograaftellers en een datumvenster op 4 uur dragen allemaal bij aan de sportieve looks van dit model.

Max Verstappen zelf heeft ook een eigen editie van dit model.

 

Aston Martin Red Bull Racing

Uiteraard wordt er ook aan de racers die ‘m moeten gaan dragen gedacht. In de stalen behuizing is het teamlogo van Aston Martin Red Bull Racing gegraveerd over een geruit patroon. De robuuste roestvrijstalen band heeft een verlenging, zodat de bestuurder het horloge ook makkelijk over zijn racepak kan dragen. Het horloge is uitgebreid getest en logischerwijs ook erg schokbestendig. Verder rijkt de waterbestendigheid tot 200m diep en heeft de Special Edition meer dan 60 tests doorstaan om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Wil je meer lezen over lifestyle? Of over horloges? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!