SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Swatch zorgt voor nóg een vette James Bond samenwerking

James Bond en horloges is een combinatie die we allemaal kennen. Het Zwitserse horlogemerk Swatch, zag deze combinatie ook en besloot hierop in te haken, met de exclusieve Swatch x 007 collectie.

James Bond klassiekers

Als inspiratie voor de horloges dienen de filmposters van echte James Bond klassiekers. De filmposters van Dr.No uit 1962, On Her Majesty’s Secret Service uit 1969, Moonraker uit 1979, Licence To Kill uit 1989, The World Is Not Enough uit 1999 en ten slotte Casino Royale uit 2006 zijn de inspiratiebronnen geweest voor de 6 designs.

James Bond No Time To Die

De collectie wordt afgemaakt met een zevende horloge. Dit horloge is ontworpen door Swatch samen met de costumière van de nieuwe James Bond film No Time To Die, Suttirat Anne Larlab. Het horloge is speciaal ontworpen voor het favoriete personage in de 007 films, Q. Q is het meesterbrein in de films en ontwerpt alle wapens en coole gadgets voor James Bond, zoals verborgen zendertjes of geheime wapens. Het exclusieve horloge is ook in de nieuwe film te bewonderen. Swatch omschrijft het horloge als “een tijdloze mix van traditie en een voorliefde voor futuristische innovatie. Net als Q zelf.”

 

Het nieuwste onderdeel van de James Bond serie, No Time To Die, is vanaf 2 april 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Zorg ervoor dat je de polsen van Q goed in de gaten houdt, kans is groot dat je wat herkenbaars ziet…

Pas geleden werd er nog een samenwerking met de film No Time To Die aangekondigd. Deze samenwerking was met het zonnebrillenmerk Barton Perreira. Zij zullen de zonnebrillen die 007 gaat dragen in de film verzorgen en ook deze zullen te koop zijn.

Als je naast je James Bond Swatch horloge de hele look af wil maken, kun je er dus ook nog de zonnebril bij nemen. Lees meer over de Barton Perreira zonnebrillen in het artikel hieronder:

https://lifeafterfootball.eu/zonnebril-james-bond-barton/