SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Supreme x Nike Air Force 1 dropt binnenkort!

Deze week is het al zover, de release van de Supreme x Nike Air Force 1 zal plaatsvinden op donderdag 5 maart. Zorg er maar vast voor dat je klaar staat in de Supreme store, want de kans is groot dat deze weer super hard gaan.

Supreme samenwerkingen

Water is nat, de paus is katholiek en Supreme brengt de ene na de andere vette samenwerking uit. Of het nu is met The North Face, Louis Vuitton, Vans of dus Nike, keer op keer lukt het ze weer om sommige items binnen een paar seconden compleet uit te verkopen.

 

 Supreme x Nike Air Force 1 low

Dan over de schoenen zelf. De basis voor deze schoenen zijn natuurlijk de alom bekende Nike Air Force 1 low, deze kent waarschijnlijk iedereen wel. In dit geval zullen dan ook de klassieke witte en zwarte kleuren uitgebracht worden. Aan de buitenkant van de schoen vind je dan waar het voornamelijk om gaat: het Supreme logo, dat uiteraard rood is. Verder zal het Supreme logo ook op de zool aan de binnenkant van de schoen staan. Als kers op de taart krijg je bij het witte paar rode veters, met in het wit herhaaldelijk de tekst ‘Supreme’ in het wit op de veters. Bij het zwarte paar krijg je zwarte veters, met ook de tekst ‘Supreme’ in het wit op de veters.

Dus ja, het zijn grotendeels de standaard air force 1’s, maar met Supreme details, wat ze dan natuurlijk meteen een stuk cooler maakt.

Supreme x Nike Air Force 1 low release

Op 5 maart zullen de schoenen dus uitgebracht worden, ze zijn verkrijgbaar via de online Supreme webstore. Het voordeel van deze drop is dat de schoenen vaker dan één keer opnieuw op voorraad worden gebracht. Dus er zullen meerdere kansen komen om de gelukkige eigenaar van deze schoenen te worden.

 

Wil je meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!