SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stijlvolle kerstcadeaus: ontdek deze must have fashion items!

Ben je nog niet goed voorbereid voor kerst en zoek je nog een leuk cadeau? Lees dan snel verder! Wij helpen je al te graag en hebben vijf fashion items voor je op een rij gezet. Van schoenen van Steve Madden tot de gaafste kleding van J.Lindeberg. Met deze kerstcadeaus maak je iedereen blij!

Marcelo

J.Lindeberg

De winter is in Nederland niet bepaald warm. Wat je hier tegen kunt doen? Een sjaal dragen! Het zorgt ervoor dat je het direct warmer hebt en met de ‘CHAMP JL SCARF’ van J.Lindeberg loop je er ook nog modieus bij. Je valt direct op en het is misschien wel één van de beste cadeaus voor onder de kerstboom. De sjaal kost tachtig euro en is te koop op de website van J.Lindeberg.

Steve Madden

Giovanni van Bronckhorst weet veel af van fashion en gaf in ons vorige magazine een tip aan de lezers: ‘Mijn fashiontip aan iedereen is een simpele, witte schoen. Het maakt namelijk niet uit wat je aan hebt, een witte sneaker past er altijd onder.’ Als zo’n grootheid in de voetbalwereld het zegt, kun je eigenlijk niet anders dan luisteren. Steve Madden zorgt voor comfortabele schoenen en met de ‘POSSESSION-E SNEAKER WHITE‘ geef je een cadeau dat je altijd kunt dragen. Toch niet fan van wit? De schoenen zijn ook te koop in andere kleuren en kosten 119,99 euro.

Eén-tweetje

Bij kerst hoort een nette outfit en kleren zijn altijd een leuk cadeau. Dit is nog eens extra leuk als het kleding is van één-tweetje. Onze aandacht wordt vooral getrokken door de ‘Classy zipper vest‘. Dit vest is zowel te koop in het zwart als beige en kost 95 euro. Het is perfect voor elke jongen en de kerstoutfit voor volgend jaar heeft hij hiermee al binnen! Al verkoopt één-tweetje nog genoeg andere kledingstukken, die iedereen maar al te graag ontvangt als cadeau.

Steve Madden
J.Lindeberg
één-tweetje

Db Journey

Marcelo stond bekend als één van de beste linksachters ter wereld, maar de oud-voetballer heeft ook verstand van fashion. In samenwerking met Db Journey ontwikkelde de Braziliaan zijn eigen tas: de Essential Travel Organizer Black Out. Het is in de ogen van Marcelo een ‘game bag’ en daardoor een perfect cadeau voor mensen die voetballen! Hierdoor verschijnen zij in stijl bij een voetbalwedstrijd. De tas kost 129 euro en is te koop via Db Journey.

Richard Mille x Nadal horloge

We sluiten het lijstje af met een duurder cadeau, maar wel een waarmee je echt punten kunt scoren: de nieuwe RM 35-03 Automatic Nadal horloge. Wat er zo speciaal is aan dit horloge? Het belichaamt de gedachtegang van Rafael Nadal, de tennisser die alles gaf op zijn pad naar succes. Daarnaast heeft het horloge een ‘butterfly rotor’. Dit betekent dat de rotor geïnspireerd is op een vlinder. Een design waar alleen Richard Mille patent op heeft. Moet jij dus nog een cadeau kopen voor een echte tennisfan? Dan hoef je nu niet langer te zoeken!

Op zoek naar een kerstcadeau voor een voetballer? We hebben vijf voetbalschoenen op een rij gezet waarmee je elke voetbalfan gelukkig maakt! Check het nu!