SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stijlvol from Dusk till Dawn

Royal RepubliQ focust zich dit seizoen op de magische uren tussen zonsondergang en zonsopgang en verkent de eindeloze mogelijkheden van de nacht. Het Amsterdam based label vond opnieuw inspiratie in haar liefde voor design met dit keer een terugkeer naar de uitdagende jaren 70. Kwaliteit en passie voor creatie staan bovendien centraal in de prachtige collectie, waardoor jij stijlvol het nachtleven kan ontdekken deze zomer.

royalrepubliqfoto

Elegante contrasten

Royal RepubliQ staat bekend om haar timeless designs die zijn gemaakt met slow fashion als hoogste doel. De van origine Deense oprichter houdt niet van in hokjes denken en laat zich daarom graag inspireren door bijzonder interieurdesign en verwerkt dit in zijn verschillende ontwerpen. Deze ontwerpen zijn vaak op zoek naar de grenzen van het ‘normale’, wat wordt geuit door het contrast tussen het verwachte en het onverwachte. Hierdoor zijn contrast en tegenstrijd een inherent onderdeel van de verschillende collecties en krijgen basic items een modieuze touch.

Terug naar de jaren zeventig

Met een terugkeer naar de jaren zeventig zijn de verschillende items in de nieuwste collectie geïnspireerd op de experimentele aard van dit tijdperk, wat perfect aansluit op de heerlijke zomeravonden die ons te wachten staan. Met de inspiratie uit de interieurwereld van de jaren zeventig heeft Royal RepubliQ onder andere canvas gecombineerd met suéde en leer, wat zorgt voor vooruitstrevende items. Het kleurenpalet is daarnaast neutraal gehouden om niet af te doen aan de ontwerpen en bestaat uit kalm zand, aards taupe, diep rijk bruin en warm biscotto. Al met al biedt de nieuwste lente-zomercollectie van Royal RepubliQ prachtige schoenen, tassen en accessoires die jouw nachtenlang laten stralen.

 

Bekijk hier al het moois dat Royal RepubliQ heeft om je outfit deze zomer perfect af te kunnen maken met de verschillende schoenen, tassen en accessoires, zodat je altijd stijlvol de deur uit gaat.

Hou je van fashion en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.