SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Steel aankomende zomer de show met deze zonnebrillen

De zomervakantie staat op het punt van beginnen. Heerlijk wandelen door een grote stad, op het strand liggen of een duik in het zwembad nemen. Alles kan! Toch kan het best irritant zijn als je de hele tijd tegen de zon inkijkt. Het is daarom belangrijk om een goede zonnebril te hebben en wij helpen je hierbij. We hebben vijf perfecte zonnebrillen voor deze zomer op een rij gezet.

De perfecte zonnebrillen voor deze zomer

Basketball fan?

Ben jij een echte NBA-fan? Dan is deze zonnebril perfect voor jou. We hebben het over brillen van het merk AKILA die in samenwerking met zes grote teams een collectie hebben gedropt: the Los Angeles Lakers, the New York Knicks, the Chicago Bulls, the Boston Celtics, the Miami Heat and the Golden State Warriors. Op de zijkant van de brillen staat het logo en de naam van de club. Zo weet iedereen wat jouw lievelingsteam is en kun weet je zeker dat je in stijl rondloopt op vakantie.

Echte basketbal brillen van AKILA

Vakantie in stijl

We gaan dit lijstje door met Louis Vuitton. Het modemerk is goed aan het voorbereiden op de zomer en lanceerde de nieuwe LV Signature-zonnebrillencollectie. Hiermee combineert het luxe modehuis klassieke silhouetten met eigentijdse details en dat is goed terug te zien. Wij zijn zelf erg onder de indruk van deze brillen, maar we hadden ook niet anders verwacht van Louis Vuitton. Je kunt de sunglasses online bestellen en de prijzen variëren van 520 tot 590 dollar.

Louis Vuitton lanceerde nieuwe collectie zonnebrillen

Nieuwe collectie Supreme

Ook Supreme heeft voor deze zomer even uitgepakt. Ze hebben vijf verschillende stijlen zonnebrillen gelanceerd, die elk verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Waar ze op gebaseerd zijn? De brillenreeks is gericht op een groot aantal originele silhouetten, die allemaal in Italië zijn gemaakt en voorzien zijn van anti-reflecterende gecoate lenzen. Wij vinden zelf de witte bril erg mooi, maar neem vooral zelf een kijkje op de site van Supreme om de mooiste bril voor deze zomer uit te kiezen.

Supreme zorgt dat jij voorbereid op vakantie kunt

Schitter als Wiz Khalifa

Wiz Khalifa schittert in de nieuwe campagne van CELINE HOMME met een schitterende bril. Hij is helemaal zwart en mensen kijken ongetwijfeld even om als jij voorbij loopt. Het was ook geen verrassing dat uitgerekend Wiz Khalifa de zonnebril zo rockt. De afgelopen maaden zagen we de rapper al vaker voorbij komen in het merk CELINE HOMME, maar deze zonnebril maakt zijn outfits pas helemaal af.

Wiz Khalifa rockt zonnebril van CELINE HOMME

Toekomst van de zonnebrillen

We sluiten het lijstje af met Dior. Zij zijn deze zomer gegaan voor de toekomst en doen dat met erg unieke zonnebrillen. Aan de hand van drie nieuwe silhouetten heeft de hele line-up een technische voorsprong met scherpe lijnen, gedurfde tinten en naadloze ontwerpdetails. Hiermee val jij deze zomer ongetwijfeld op en weet je zeker dat je geen last gaat hebben van de zon. De prijzen van de futuristische zonnebrillen van 590 tot 860 dollar.

De toekomst van de zonnebrillen

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.