SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Staycation-gevoel door de Hotel Collectie van Reebok

Met buurlanden die om de haverklap code oranje toebedeeld krijgen, is vakantie vieren in het buitenland zeker niet meer vanzelfsprekend. Helaas, maar gelukkig komt Reebok om die reden met een nieuwe collectie, voor het ultieme staycation-gevoel. Zijn we blij mee, want deze Hotel Collectie zorgt ervoor dat je honger naar het verblijven in luxueuze hotels en verre bestemmingen een beetje gestild wordt.

Oost West, thuis best

Als we niet op vakantie kunnen, halen we de vakantie wel in huis. En dat is precies waar Reebok aan dacht bij het ontwerp van de Hotel Collectie. Opdat we ietwat minder heimwee krijgen naar wakker worden in een fijn hotelletje aan de middellandse zee, en we onverhoopt toch nog kunnen genieten van goede Netflix-sessies op de bank. Hiervoor haalde Reebok zijn inspiratie uit de eenvoud van resort- en hotelartikelen, gecombineerd met de welbekende streetwear touch. De collectie is dan ook gericht op de trendy levensstijl van reizigers anno 2020 die hun reizen vastleggen en via social media delen. Voor zij die niet bang zijn om een fashion statement te maken. That’s what we like!

De Hotel Collectie bestaat uit petten, reistassen, sokken, pantoffels, badjassen en handdoeken; allen geborduurd met het nieuwe luxueuze logo. En eerlijk toegegeven, meer heb je op je vrije dag – in eigen huis – niet nodig. De reistas blijft voorlopig nog even leeg in de kast staan totdat het eerstvolgende tripje, als de maatregelen het toelaten, weer op de planning staat. Tot die tijd maken we er thuis wat van.

De Hotel-collectie is vanaf 1 september 2020 verkrijgbaar via www.reebok.nl.

Genoeg van al dat binnen zitten en benieuwd naar de BMW X6? Onze review over deze gloednieuwe auto lees je hier!

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.