SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sneaker van de Week: Blondey McCoy’s adidas Superstars

Onze keuze voor de beste sneaker release deze week komt van Blondey McCoy en adidas Originals.

Blondey McCoy

Het invloedrijke model en fashionista zijn zeker altijd een om naar te kijken in termen van hedendaagse mode, bekend om zijn tijdloze Britse esthetiek en zijn werken met Palace. Hij zal nu bekend staan om sneakers, wat met adidas Originals hem zijn eigen paar Adidas Superstar sneakers geeft.

McCoy’s Adidas Superstar heeft een transparant bovenwerk van polyurethaan, wat betekent dat je je beste sokken wilt dragen wanneer je ze schommelt. Ze hebben ook tonale zwarte drie-strepen en witte details op de lederen tong, enkelkraag en kanten panelen. Afronding van het ontwerp is “BLONDEY” waar “Superstar” gewoonlijk te zien zou zijn.

https://www.instagram.com/p/B50UcheFvYI/?utm_source=ig_embed

Dit is de eerste officiële sneaker-release van Blondey met adidas en hij ging naar Instagram om het grote nieuws te onthullen. Verwacht de Adidas Superstar van Blondey te kunnen kopen bij geselecteerde adidas winkels vanaf 14 december.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Check hieronder ook de vette nieuwe collectie van Daily Paper, in samenwerking met niemand minder dan het Van Gogh Museum. De campagne is geschoten door de jonge Nederlandse fotograaf Nick van Tiem. Hij gebruikt het medium fotografie in plaats van het penseel of de tekenpen die Van Gogh gebruikte als middel om de kunst van Van Gogh in een hedendaagse setting te zette. Zo heeft hij ‘De Aardappeleters’ nagemaakt, hierin vervangt hij de boeren van de 19de eeuw door de multiculturele jeugd. Om deze beelden te zien, lees het artikel

https://lifeafterfootball.eu/daily-paper-van-gogh-collectie/