SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Shoppen bij MR MARVIS wordt jou wel heel leuk gemaakt

De eerste MR MARVIS-winkel was een succes begin dit jaar. Daarom verhuist de flagshipstore nu naar Amsterdam. En dat doen ze meteen heel goed, want de store heeft een plek veroverd in de P.C. Hooftstraat!

Sinds 2016 maakt MR MARVIS shorts en lange broeken met de ultieme fit. Alle items worden met de hand gemaakt en zijn uitsluitend gemaakt van premium materialen. MR MARVIS-items zijn te herkennen aan de deels elastische broekband en een hidden pocket met rits. In rap tempo hebben hun chino’s en shorts Nederland veroverd.

Inspirerend

In de nieuwe winkel shop je volgens het get inspired & get fitted-concept. Bij binnenkomst – en op de bovenste verdieping van de split-level ruimte – staat inspiratie centraal. Een kleurrijk verlichte en draaiende carrousel vol MR MARVIS-shorts steelt de show. Eromheen staat het uitgebreide assortiment shorts en broeken tentoongesteld door de store als zijnde kunststukken. En dankzij de levensgrote foto’s op de muren en een metershoog LED scherm komt de gehele collectie tot leven.

Get fitted

De benedenverdieping is voor het get fitted-deel van de flagshipstore. En daar draait het eigenlijk het allemaal: het vinden van de juiste maat. Er is een MR MARVIS-team aanwezig die jou adviseert. Uiteraard is online shoppen superhandig, maar wat advies op maat en het feit dat je met passen zeker weet dat de maat en fit goed is, is wel zo handig. Maar MR MARVIS blijft wel met de toekomst meegaan. En dus vind je buiten de paskamer een iPad. Hierop geef jij aan wat je hebt gepast en in de door jouw gewenste kleur. Een MR MARVIS-medewerker komt jouw gewenste short of broek brengen.

Mannen en shoppen is niet altijd een goede combi. Maar in een van de MR MARVIS paskamers is een heuse hidden minibar geplaatst. Vind je deze, dan word jij tijdens je passessie getrakteerd op lekkernijen en gekoelde drankjes. Alle MR MARVIS-broeken hebben een hidden pocket, maar slechts één paskamer heeft een hidden minibar. Zo wordt shoppen extra leuk. Check dus goed waar jij jouw items gaat passen. 

Bij interesse kan je altijd even een kijkje nemen in de nieuwe MR MARVIS winkel en voor meer informatie: www.mrmarvis.nl

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!