SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Shop the Look met Cody Gakpo

Shop the Look met Cody Gakpo

De levensgevaarlijke buitenspeler van PSV staat bekend om zijn onvoorspelbare acties en kogelhard schot. Niet alleen binnen het veld staan de schijnwerpers op Cody gericht. Ook buiten het veld gooit de aanvaller hoge ogen. Met zijn gevoel voor fashion weet hij zijn achterban te inspireren en daarom willen wij zijn outfit eens even onder de loep nemen in Shop the Look.

THE TRUCKER JACKET

Cody Gakpo draagt het donkere spijkerjack van Levi’s. Een jack maakt de outfit en blijft seizoen naar seizoen trendy. Ideaal voor een dag waarop het zonnetje lekker doorbreekt, maar waar het ook flink kan afkoelen. Het jasje is jarenlang dagelijks te dragen. De donkere kleur zorgt voor een krachtige uitstraling, perfect aansluitend op de explosieve PSV’er. Het comfortabele spijkerjack heeft een gemakkelijke pasvorm en heeft een zachte sherpa-voering, waardoor hij ook ideaal is voor de koudere dagen. Dit item mag absoluut niet ontbreken in jouw garderobe!

Shop the Look met Cody Gakpo

The Trucker Jacket is voor 119,95 euro verkrijgbaar bij Levi’s.

RELAXED FIT TEE

De aanvaller van PSV draagt een comfortabel wit shirt onder het spijkerjack. De pasvorm is geschikt voor iedereen en dit basic item laat jouw prominente kledingitems nog meer opvallen. De relaxte pasvorm zorgt ervoor dat dit T-shirt met elke jeans te matchen is. De witte kleur geeft een frisse uitstraling aan de outfit, ideaal voor een warme zomerdag!

De Relaxed Fit Tee is voor 29,95 euro verkrijgbaar bij Levi’s.

551Z Authentic Straight

Het laatste item dat we uitlichten van de smaakmaker van Jong Oranje is de jeans. Een spijkerbroek maakt een outfit, zeker in het geval van Cody Gakpo. De wijde fit zorgt voor een comfortabel gevoel en heeft een iconische uitstraling. De broek is namelijk gemaakt als eerbetoon aan de allereerste voorgekrompen jeans van Levi’s. Erg modieus, maar toch lekker om na een zware wedstrijd je benen in te laten rusten. Deze jeans maakt de look van de 21-jarige buitenspeler compleet.

De 551Z Authentic Straight is voor 119,95 euro verkrijgbaar bij Levi’s. 

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!