SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Shine bright deze zomer!

4FunkyFlavours is een modelabel waar constant geprobeerd wordt mensen te verrassen en het beste resultaat te bereiken door verschillende combinaties te maken. Hoewel het merk dol is op verschillende prints en frisse kleuren houdt het zich niet vast aan stijlen of voorkeuren, maar willen ze met hun collectie zorgen dat je een perfecte mix voor jezelf weet te creëren. Ook de nieuwste lente-zomercollectie 2022 bestaat uit tijdloze items die je op verschillende manieren stijlvol kan combineren.

funkyflavournieuw

Dress for the music

Het veelzijdige modelabel 4FunkyFlavours heeft diepgewortelde roots in de muziek business. Oprichters Jurgen en Michel kennen een verleden als glansrijke DJ en Jurgen is daarnaast, samen met Astrid, eigenaar geweest van Rare Records. In samenwerking met de talentvolle grafisch vormgever Hanneke, richtte het viertal in 2009 het modelabel 4FunkyFlavours op. Waar het merk in 2009 begon als een baby en kinderlabel, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een complete brand met opvallende baby-, kinder- heren- en damescollecties. Het label staat bekend om haar kleurrijke prints en ontwerp kleding voor iedereen die graag opvalt of zichzelf uit wil drukken met een modieuze stijl.

Never Too Late

Met de nieuwste lente-zomercollectie 2022 wil 4funkyflavours uitdrukken dat het nooit te laat is om je leven te leven. Het merk verteld ons dat ervaringen tijdloos zijn en dat dit precies is waar hun nieuwste collectie voor staat. Verschillende hints van vintage worden vermengd met klassieke ideeën en smelten samen om tijdloze items te creëren die nooit uit de mode zullen raken. Zoals gewoonlijk heeft de collectie nieuwe items voor mannen in mooie, zachte stoffen met nieuwe prints en frisse kleuren. De gehele collectie is veelzijdig en bestaat onder andere uit polo’s, track jacks, shorts en kleurrijke shirts. 4FunkyFlavours heeft in deze collectie eer gehouden aan haar creatieve gebruik van felle kleuren en ongebruikelijke patronen, wat heeft gezorgd voor een tijdloze collectie met diverse stijlen.

Bekijk hier de nieuwe lente-zomercollectie 2022 ‘Never Too Late’ en combineer de tijdloze collectie met nieuwe en oudere items van 4FunkyFlavours om extra op te vallen dit seizoen!

Hou je van mode en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons laatste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.