SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sergiño Dest in Colmar

Sergiño Dest, de nieuwste tienersensatie van Ajax stond onlangs model voor Colmar om hun wintercollectie te showen.

Dest’s keuze

Het iconische Italiaanse merk is trots op hun erfgoed, waardoor de Amerikaans-Nederlands-Surinaamse speler Sergiño Dest een ideaal figuur is om zich op te concentreren. Op dit moment speelt hij voor zowel de Verenigde Staten als Ajax en er was toentertijd veel vraag naar Dest, waarbij verschillende mensen een mening hadden over in welk nationaal tenue ze hem wilden zien. Ondertussen heeft de jongeling een weloverwogen keuze gemaakt en gaat hij uitkomt voor het nationaal elftal van de Verenigde Staten. De aanvallend ingestelde verdediger heeft een Amerikaanse vader en uiteindelijk gekozen om voor dat land te gaan spelen. Het was een lastige keuze, maar hij heeft de optie gekozen die voor hem het best voelde. Hij speelde al in een aantal jeugdteams van de VS en heeft zijn gevoel de keuze laten maken.

Colmar

Genoeg over de keuzes van Dest, maar even over de shoot: het lijkt er op dat Sergiño zich super comfortabel voelt en klaar is om Colmar te rocken. De lijnen tussen streetwear en skikleding vervagen en de outfits van Dest zien er perfect uit op de hellingen van de Italiaanse Alpen, maar ook in het koele centrum van Amsterdam. Het is tot nu toe een belangrijk seizoen geweest voor de aanvallende vleugelverdediger, hij is bezig aan zijn échte doorbraak in het eerste team van Ajax.

https://www.instagram.com/p/B5GIicEF05d/

Bekijk de volledige collectie van Colmar, met onder andere de stukken die Dest draagt, op hun website.

Daily Paper x Van Gogh Museum

Check ook de nieuwe vette collectie van Daily Paper. Deze collectie is een samenwerking tussen Daily Paper en het Van Gogh Museum en levert een aantal hele mooie stukken op. Je moet deze echt even gezien hebben. De collectie kwam 15 februari uit en is nu verkrijgbaar! Lees hieronder waar je de collectie kunt kopen:

https://lifeafterfootball.eu/daily-paper-van-gogh-collectie/