SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Samen sporten met Zlatan Ibrahimović?

We kennen Zlatan natuurlijk allemaal als het powermens en de spits die – ook op 41-jarige leeftijd – de meest wonderschone doelpunten maakt. Wanneer je hebt hebt over een goddelijk lichaam, kom je al snel bij de afgetrainde torso van de Zweed uit. H&M zag dat ook en besloot de handen in één te slaan met de welbekende voetballer én de populaire Deense voetbalster Nadia Nadim met als doel mensen te stimuleren om meer te gaan sporten.

Zlatan Ibrahimović en Nadia Nadim in samenwerking met H&M

The Move Empower-collectie

De speciale sporttak van H&M heeft de Move Empower-collectie zo ontworpen dat de kleding geen belemmeringen heeft voor de drager. De kledingitems zijn naadloos, hebben ondersteunende shapewear en de speciale Drymove technologie die is toegepast, zorgt ervoor dat de sporter droog blijft tijdens het sporten. De lijn is modieus, functioneel en bovendien beschikbaar voor heren, dames en kinderen.

Toegankelijk voor iedereen

Zowel Zlatan als Nadia hechten waarde aan de toegankelijkheid van deze lijn. Zlatan is nog steeds actief in het professionele voetbal en is in zijn vrije tijd een multimover. Of het nou gaat om wandelen of taekwondo, niets is voor hem te gek. Nadia is naast haar voetbalcarrière ook arts en staat ook bekend als een actieveling. Beide atleten hebben een vluchteling verleden en vinden het enorm belangrijk dat jongens en meisjes zoals zij, kleding zouden moeten kunnen dragen welke de professionele atleten ook dragen. Met de samenwerking met H&M move willen ze dit mogelijk maken.

Blik op de toekomst

H&M Move heeft ook een Community Program gestart om de  barrières, die er zijn om te gaan sporten, wereldwijd weg te nemen. Dit programma dient als ondersteuning om de missie van H&M, Zlatan, Nadia verder door te voeren en het mogelijk te maken dat iedereen in de toekomst sport.

De collectie is verkrijgbaar in 2400 winkels en op de website van H&M.