SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

REZA GHOOCHANNEJHAD GEKOZEN TOT FASHION PLAYER 2020

PEC Zwolle-spits Reza Ghoochannejhad (33) is verkozen tot Life After Football Fashion Player 2020. Hij ontving de prijs uit handen van Life After Football-oprichter Regi Blinker.

Fashion Player 2020

Vanwege de COVID-19-pandemie kon de traditionele awardshow dit jaar helaas niet plaatsvinden. Maar daar tegenover stond een uitgebreide online campagne waarin de genomineerden werden geïntroduceerd. Zo konden fans en volgers van Life After Football alsnog de route van hun favoriet volgen. Regi Blinker ging uiteindelijk zelf op pad om de Fashion Player 2020 in het zonnetje te zetten.

 

Sinds 2013 verkiest Life After Football elk jaar de meest modieuze voetballer van de Eredivisie. De prijs wordt mogelijk gemaakt in nauwe samenwerking met BOSS en GASSAN Diamonds. Graziano Pellè won in 2013 de allereerste Style Award, een prijs die later de Life After Football Fashion Player werd. Daarna volgden Nigel de Jong, Eljero Elia, Warner Hahn, Jeremain Lens en Dusan Tadic. Vorig jaar ging de titel naar Navarone Foor.

Onze lezers, fans en volgers hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete stijlicoon. De stijlvolle Nederlandse-Iraniër Reza Ghoochannejhad liet de concurrenten achter zich en vergaarde ruim 40% van de stemmen. In alles is Reza een echte classic gentleman. Zijn stijl omschrijft de aanvaller als ‘klassiek en tijdloos’. Een meer dan terechte winnaar dus.

 

Life After Football dankt alle spelers voor hun medewerking en ook iedereen voor het stemmen en een speciale dank gaat uit naar onze partners BOSS en GASSAN Diamonds. Ook danken wij mediapartner Voetbalzone voor de fijne samenwerking.

Vanaf vandaag is ook de nieuwe uitgave van Life After Football verkrijgbaar waarin de vijf genomineerden – ieder met een eigen cover – zich sowieso van hun beste en meest stijlvolle kant laten zien. Deze kun je hier aanschaffen.