SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Devyne Rensch wint de Fashion Player 2022!

Ajax-verdediger Devyne Rensch (19) is door voetballifestyleplatform Life After Football verkozen tot Fashion Player 2022. Hij ontving de prijs uit handen van Life After Football-oprichter en ex-Feyenoord-vleugelspeler Regi Blinker en presentator Jan-Joost van Gangelen.

Devyne Rensch wint Fashion Player 2022

De uitreiking werd bijgewoond door honderden prominente collega’s uit de voetbalwereld in het prachtige Studio’s Aalsmeer. Het was de vijftiende keer dat Life After Football de voetbalcultuur vierde met een bijzondere avond. Na de prijsuitreiking wist DJ Quincy Kluivert, de zoon van, de dansvloer in beweging te krijgen en werden de gasten getrakteerd op prachtige livemuziek van Demma Javé & Friends. De prijs die aan Devyne Rensch in ontvangst mocht nemen werd mogelijk gemaakt door TROPHY BY GASSAN en Steve Madden.

Zaal

Wekenlang was het een spannende strijd tussen alle genomineerden. Anwar El Ghazi moest genoegen nemen met een mooie tweede plaats, nadat hij net voor de eindstreep voorbij werd gespurt door Devyne Rensch. Andere genomineerden waren SC Heerenveen-middenvelder Thom Haye, Feyenoord-aanvaller Danilo Pereiro en AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. Iedere genomineerde werd gekozen op basis van zijn uitstraling in kleding die in lijn is met hun persoonlijkheid.

De afgelopen maand stond in het teken van stemmen werven en dit hebben de spelers dan ook volop gedaan via hun eigen sociale media accounts. Uiteindelijk koos de meerderheid van de stemmers voor de sportief, chique stijl van Devyne Rensch. Life After Football kan terugkijken op een geslaagde nieuwe Fashion Player en een al even geslaagd evenement.

Genomineerden
Fashion Player Award 2022
Steve Madden
Gregory van der Wiel

Benieuwd naar ons interview met Rensch over onder andere zijn eigen stijl en fashion in de kleedkamer van Ajax? Lees het artikel hier en check ook de interviews met de andere genomineerden.