SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Rensch: ”Dat is voor mij Neymar”

Devyne Rensch is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. We spreken met de multifunctionele voetballer, die zijn stijl omschrijft als chique, sportief en een beetje street, over de voor hem meest fashionable voetballer allertijden, zijn nominatie als Fashion Player en het fashiongehalte in de Ajax-kleedkamer.

Rensch - Header FP 2022

Wie is de meest fashionable voetballer allertijden?

”Dat is wat mij betreft toch wel Neymar. Ik zou trouwens niet zo snel iets dragen wat hij draagt hoor. Het is zijn stijl en dat hoort vooral bij hem.” Ook in sommige T-shirts uit het verleden zou Rensch niet meer rondlopen. ”Ik had vroeger van die shirts met een sexy foto van Beyoncé of met Rihanna erop. Die zal ik niet snel meer dragen haha.”

De stijlvolle vleugelverdediger van Ajax maakt dus kans op de felbegeerde Fashion Player Award 2022. Rensch heeft wel een idee waar de nominatie vandaan komt. ”Als je op mijn Insta kijkt, zie je dat ik een bepaalde uitstraling heb. Iemand die aandacht besteedt aan zijn manier van kleden. Ik denk dat mijn stijl er best goed uitziet op foto’s. Ik houd mij best al een tijdje bezig met kleding. Vanaf mijn veertiende ongeveer denk ik. Toen ging ik wel kijken van: wat is er op dit moment in en wat vind ik leuk om te dragen. Zo is het begonnen.”

En die interesse voor fashion deelt hij met zijn (oud)teamgenoten. ”Bij Ajax in de kleedkamer wordt er best af en toe gesproken over de laatste trends. Steven Bergwijn loopt vaak in de nieuwste kleding. Als er iets nieuws is uitgekomen, loopt hij er al in. Ook ga ik weleens shoppen met Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. We hebben alle drie wel een beetje dezelfde stijl. Meestal gaan we in Amsterdam kijken. En dan niet naar een winkel van Louis Vuitton, maar eerder naar No Label bijvoorbeeld.”

Rensch is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Meer lezen uit het interview met Rensch? Check het hier!