SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Real Madrid reist in kleding van dit modehuis

Zegna en Real Madrid kondigden vorige week de nieuwste spraakmakende samenwerking tussen de wereld van luxe mode en voetbal aan, waarbij Zegna de officiële luxe reiskledingpartner van Real Madrid wordt. Bij verre uitwedstrijden in LaLiga of in de Champions League gaan we sterspelers als Karim Benzema, Vinícius Júnior en Luka Modrić zien reizen in outfits van het Italiaanse modehuis.

Real Madrid voortaan in kleding van dit modehuis

Zij zullen de samenwerking lanceren in het seizoen 2022/2023, waarbij het eerste team van Los Blancos de exclusieve Zegna-outfits zal dragen. Met name tijdens hun Champions League-reis dit seizoen zullen zij op stijlvolle wijze het vliegtuig uitstappen en koers zetten richting de voetbaltempels. Door deze samenwerking zal ’s werelds meest succesvolle voetbalclub samenwerken met een icoon op het gebied van Italiaanse luxe herenkleding. Hun strategie? De stijl van de hedendaagse voetbalwereld verdedigen “gecentreerd op luxe vrijetijdskleding ontworpen voor de moderne man”.

Must see

Tijdens de eerste Champions League-uitwedstrijd van het seizoen 2022/2023 krijgen we de collectie voor het eerst te zien, waarbij de samenwerking op 30 september officieel wordt gevierd in Madrid met een exclusief evenement waar de luxe Zegna-garderobe wordt tentoongesteld. Dinsdag 6 september zullen Los Merengues voor het eerst te bewonderen zijn in Zegna wanneer zij afreizen naar Glasgow om het op te nemen tegen Celtic!

Geïnspireerd door de samenwerking, zullen specifieke op maat gemaakte collectie-items die het erfgoed van de twee merken combineren met Zegna’s eigentijdse esthetiek en de focus op luxe vakmanschap, beschikbaar zijn in geselecteerde Zegna-boetieks wereldwijd.

Om in de stijlvolle vibe te blijven. Houd onze webshop in de gaten, want binnenkort lanceren wij hier ons gloednieuwe magazine met Ronald Koeman op de cover. Verder zijn er exclusieve shoots en interviews met André Ramalho, Daan Bovenberg, Tonny Vilhena, Nasrdin Dchar en nog veel meer!