SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Quincy Promes showt allereerste collectie MASK QP

Afgelopen weekend was het pop-up store-weekend bij Quincy Promes’ MASK QP. Drie dagen lang stonden de allerlaatste items van de eerste collectie centraal. Life After Football was erbij.

In het weekend van 14, 15 en 16 augustus was het een komen en gaan van vrienden van Quincy Promes. Zo kwamen onder anderen Noa Lang en Justin Kluivert langs om de eerste MASK QP-collectie te aanschouwen. Met zijn vette hoodies, bodywarmers, sweaters en nog veel meer trok Quincy veel bekijks.

“Mask Off”

Iedereen kent Promes zijn vreugdedans inmiddels die hij uitvoert na het scoren van een goal, maar wat betekent het eigenlijk. Het gebaar is ontstaan tijdens een potje FIFA met vrienden. Om het bloed onder elkaars nagels vandaan te halen juichen ze altijd na een doelpunt. Toen Quincy een keer scoorde en het Mask Off gebaar deed, zeiden zij vrienden dat het er vet uit zag en dat hij dat in wedstrijd moest gaan doen. Verder draait het gebaar om de winnaarsmentaliteit die Promes met zich meedraagt. Door hard werken en elke wedstrijd weer die effort leveren, is de 42-voudig Oranje international gekomen waar hij nu staat. Het is ook een soort alter ego die op het veld naar boven komt. Dit alter ego was ook de inspiratie die leidde tot het ontstaan van het kledingmerk MASK QP.

QP

Het logo is ontstaan uit de initialen van de 28-jarige Amsterdammer. In de kledinglijn komen zijn twee passies naar voren: voetbal en fashion. De collectie is helemaal gebaseerd op zijn eigen wensen, dus comfy maar zeker ook stijlvol. En de multifunctionele aanvaller heeft ook nog een derde passie, namelijk muziek. Maar hij besloot deze passie voor zichzelf te houden en zijn muziek niet uit te brengen. Samen met goede vriend Frenna spendeert hij graag zijn vrije tijd in de studio. Zelf zegt hij dat een carrière als profvoetballer en als rapper niet te combineren zijn, vandaar dat hij muziek op een lager pitje heeft gezet.

MASK QP kleding scoren? Check hier de webshop van Quincy Promes zijn kledinglijn.

Lees meer over de nieuwe Filling Pieces winkel die onlangs geopend is in onze hoofdstad Amsterdam.