SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PUMA x ADER ERROR’s nieuwe collectie

PUMA x ADER ERROR heeft een nieuwe ambitieuze collectie opgeleverd. De samenwerking tussen het sportmerk en het designer merk levert een vet resultaat op.

PUMA x ADER ERROR

De nieuwe collectie van het duo is ‘Under Creativity’ genoemd en biedt een aantal futuristische en high fashion items van het grote sportkleding merk. Met de winterjassen die in de collectie te zien zijn is dit een herfst-winter release, maar er is een veelzijdigheid in het assortiment waardoor het een capsule is voor het hele jaar door.

PUMA

Helderdere kleuren dan je normaal van een collectie voor dit seizoen verwacht, maar dit draagt ook bij aan het gevoel van originaliteit, met accessoires en sneakers in gewaagde en heldere kleuren. Waarschuwingslabels, gedeconstrueerde elementen en zichtbaar stiksel bieden iets heel anders dan wat je van PUMA normaal gesproken zou verwachten, terwijl ze op een briljante manier passen bij het merk ADER ERROR.

U kunt de PUMA x ADER ERROR-collectie kopen op verschillende plaatsen, waaronder bij PUMA zelf en de flagshipstore van ADER ERROR in Seoul.

Meer over fashion lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram en check onze website! We horen je mening graag!

Daily Paper x Van Gogh Museum

Over vette samenwerkingen gesproken, deze moet je echt even zien. Daily Paper, het Amsterdamse streetwear merk gaat een collectie uitbrengen samen met het Van Gogh Museum. Een samenwerking waarin verschillende meesterwerken van de schilder samen worden gevoegd met de kleding: een collectie waarin fashion en kunst één worden.

Abderrahmane Trabsini, Co-Founder van Daily Paper zegt hierover het volgende:

‘Sommige van Van Goghs minder populaire werken zijn net zo meesterlijk als zijn bekendere, maar niet veel mensen zijn zich hiervan bewust. Daarom hebben we besloten ons daarop te concentreren’.

Lees meer over deze meesterlijk vette collectie van Daily Paper via de link hieronder:

https://lifeafterfootball.eu/daily-paper-van-gogh-collectie/