SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De gloednieuwe Puma Future Rider brengt kleur in je maandag

De lente ziet er heel anders uit dan we hadden gehoopt tijdens de donkere dagen van de winter. De straten zijn leeg en er is geen voetbal te bekennen op de velden. Maar dat wil niet zeggen dat de dagen ook kleurloos hoeven zijn. De Puma Future Rider Play On laat zien hoe het het verschil kan maken.

Stop making sense, moeten de designers van Puma tegen elkaar hebben gezegd. Ze voelden aan dat deze tijden vragen om iets uitbundigs. Iets waar smaak en zon samenkomen. Een geweldig canvas voor dat streven is de Future Rider, een sneaker die niet per se alleen maar functioneel hoeft te zijn. De Future Rider mag vooral uitbundig zijn. En dat is-ie. Maak kennis met de Puma Future Rider Play On:

Wat ons betreft is dit nu al de sneaker van de week. Future Rider Play On een perfecte samensmelting van retrodesign en futuristische invloeden. De levendige kleurencombo’s en nostalgische stijl maken de nieuwe Future Rider Play On. En nog vetter: hij is unisex.

Lees ook: hoe vet waren deze Puma Shirts voor Kameroen?!

Puma Future Rider

Daarmee is deze sneaker is daarmee de perfecte tegenhanger van de bulky dad shoe. Gedragen door Puma-ambassadeurs/artiesten YBN Cordae en DaniLeigh komt het kleurrijke futuristische design tot leven.


De Future Rider Play Ontypeert zich door de slanke witte tussenzool en formstrip evenals de zwarte suède overlay. De uniseks sneaker is beschikbaar in een levendige blauwe colorway gecombineerd met rood en neongroen en in ’90’s colorways als neongroen, roze, oranje en violet. De geribbelde outsole verwijst naar de originele Future Rider’s iconische noppenzool. Daarnaast zorgt de TPU-hielstabilisator voor extra balans. De Future Rider Play On is beschikbaar voor zowel volwassenen als kids.

De nieuwe Puma Future Rider is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ze kosten 89,95.

Wil de Puma Future Rider Play On direct hebben? Goed nieuws. Je kunt hem kopen bij de PUMA webshop, maar ook winkels als The Athlete’s FootSNEAKERSde Bijenkorf.