SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

PUMA betreedt de kleurrijke wereld van KidSuper

PUMA en creatief kunstenaarscollectief KidSuper Studios zijn terug voor een nieuwe door voetbal geïnspireerde, co-branded collectie. De nieuwe PUMA x KidSuper Studios collectie is nog indrukwekkender dan de samenwerking van afgelopen jaar. De bedrijven reisden af naar Brazilië om unieke campagnebeelden op te nemen. Sinds kort hangen de kunstwerken voor jouw garderobe in alle PUMA-winkels.

KidSuper Studios is een kunstenaarscollectief dat gevestigd is in Brooklyn, New York. Na het succes van afgelopen jaar, besloot deze club van creatievelingen in 2021 wederom aan te kloppen bij PUMA voor een tweede samenwerking. Door het kunstwerk van KidSuper-oprichter Colm Dillane tot leven te brengen, betreedt PUMA de gekke en kleurrijke wereld van KidSuper. Het kunstenaarscollectief transformeert de klassiekers in nooit eerder vertoonde ontwerpen. Daarnaast biedt deze samenwerking het sportmerk unieke perspectieven voor een reeks onverwachte collectiestukken. De grenzeloze verbeeldingskracht en de artistieke en experimentele manier van denken van KidSuper, tilt de PUMA x KidSuper collectie naar nog grotere hoogtes.

PUMA x KidSuper Studios

De tweede samenwerking van PUMA x KidSuper Studios biedt mix-en-match ontwerpelementen, experimentele prints en daagt de conventionele look van een sneaker uit. Klittenbandsluitingen, decoratieve zigzagstiksels en een geborduurd logo worden aangevuld met ruwe randen. Hierdoor ontstaat er een bewuste, onafgewerkte look. De handgemaakte KidSuper schilder- en schetsgrafieken komen tot leven op de kledingstukken in de collectie. Binnen de collectie is de badjas misschien wel het meest unieke en indrukwekkende item. De unieke kleurencombinatie zorgt namelijk voor een imponerende uitstraling, waardoor de saaie badjas ineens fashionable is. Binnen deze collectie komt de voetbalinspiratie tot uiting door de items te voorzien van het KidSuper voetbalclublogo. 

Palmeiras FC

Daarnaast speelt voetbalclub Palmeiras FC ook een grote rol binnen de collectie van PUMA x KidSuper Studios. De oprichter van het kunstenaarscollectief, Colm Dillane, is namelijk erg gecharmeerd van de recente Copa Libertadores-kampioen. Daarom besloot Dillane zijn ongekende liefde voor voetbal en in het bijzonder Palmeiras FC, tot uiting te laten komen in de campagnebeelden. Hij koos ervoor om spelers van zijn favoriete team te betrekken bij de fotoshoot. De Braziliaanse voetballers en door PUMA gesponsorde atleten William, Gabriel Veron, Weverton en Renan stonden ​​model voor de collectie. Naast de beschikking over deze spelers, werd het trainingscomplex van de Braziliaanse voetbalclub ook meegenomen in het promotiemateriaal. Dit zorgde voor een nonchalante en sportieve uitstraling binnen de beelden. De spelers van Palmeiras maken in ieder geval indruk voor de camera, maar gaan ze komend weekend ook weer shinen op het voetbalveld? 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.