SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Preps voor jouw Black Friday

Het jaarlijkse ‘plunder-je-bankrekening’-feest staat weer voor de deur. Het is bijna Black Friday en dus hoog tijd om tegen fikse kortingen de tofste outfits te scoren. In een dag zitten maar 24 uur en in deze uurtjes moet je snel de beste items zien te scoren. Wij helpen je daarom een handje en hebben alvast wat must haves op een rij gezet.

Hugo Boss

Word net zo fashionable als onze Fashion Player 2020: Reza Goochannejhad. Bij Hugo Boss is er geen Black Friday-dag, maar een Black Friday-weekend! Overhemden, polo’s, jeans, schoenen en nog veel meer. Wil je een beetje classy casual voor de dag komen bij je schoonouders met Kerst? BOSS biedt nu een korting tot wel 30% aan. Check hier die lekkere buitenkansjes.

Volg Reza zijn stijl en shop tijdens Black Friday bij BOSS

H&M

Ga net zo stijlvol op pad als (oud-)profvoetballers Rai Vloet en Ruben Schaken. Veel voetballers dragen graag H&M items in combinatie met designerkleding. Goed nieuws voor jullie, want natuurlijk komt H&M ook met een Black Friday-actie. Naast de internationale shopdag bieden zij ook kortingen aan op Cyber Monday. Deze maandag staat bekend als startschot voor de Kerstinkopen. Deze vind altijd plaats op de maandag na Thanksgiving. H&M members krijgen zelfs Early Access met daarbij nog eens 30% korting op de H&M webshop. Binnen een paar klikken word je H&M member.

Zalando

Zit je krap bij kas, maar wil je toch hele toffe items kopen? Check dan de dikke kortingen tot wel 70% bij Zalando. Misschien niet alleen voor jezelf, maar ook als tip voor Kerstcadeaus. Geef je garderobe een flinke update voor een lekker prijsje. Ook Zalando doet mee aan Cyber Monday en daar gaat het Black Friday-festijn vanaf donderdag al van start op hun webshop. 

Oranje-ster Memphis Depay heeft onlangs ook zijn nieuwe MDC-lijn gelanceerd. Check hier de collectie en wellicht zit er iets voor je tussen.