SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Prada begint 2020 met de January Time Capsule

Prada zal dit jaar hulde brengen aan hun eigen merkgeschiedenis, aangezien ze de lancering van hun gerenoveerde website markeren met de release van dit unieke item.

Prada’s nieuwe collectie

De Prada January Time Capsule toont een button-up shirt in 1950-stijl met prachtig gedetailleerde grafische afbeeldingen. Het shirt is super beperkt te verkrijgen (en dat is nog een understatement), het wordt geleverd in de doos zoals afgebeeld en is slechts 24 uur beschikbaar. In feite zijn er zelfs slechts 50 van deze geweldige shirts beschikbaar.

Prada Time Capsule

Merk op dat het shirt het woord januari op de achterkant heeft geschreven, terwijl Prada het nieuwe decennium begint met goddelijke flair en respect voor hun eigen nalatenschap. Bekijk hun Time Capsule-site voor meer informatie als je geïnteresseerd bent.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

ARKET

Een andere nieuwe collectie die je kan helpen het nieuwe jaar goed te starten, is de nieuwe running collectie van ARKET. Aangezien de makers van ARKET uit Scandinavië komen, is de collectie gemaakt om de weersomstandigheden daar te kunnen weerstaan. Nu Nederland de laatste tijd toch ook redelijk Scandinavische weersomstandigheden vertoond, kan deze collectie ook in ons landje erg van pas komen. Door de weerbestendige collectie, heb je toch net één excuus minder om niet die 5 kilometer te gaan hardlopen vanavond.

Whisky proeverij

Als je goede voornemens toch al de deur uitzijn, hebben we nog wel wat goede tips om heerlijk te genieten in Amsterdam. Zo vindt je de beste whiskybar van Europa gewoon in Amsterdam. The Vault Bar in het Waldorf Astoria, om precies te zijn. Deze bar aan de Herengracht is gevestigd in een voormalige bankkluis die onlangs haar deuren opende, waarbij ’s werelds meest exclusieve single malt Schotse whisky’s werden getoond: de superieure en extreem zeldzame The Dalmore 40YO 42% ABV en Port Ellen 39 years Untold Stories.