SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Philipp Plein’s levensstijl kan een stapje dichterbij komen…

Philipp Plein timmert sinds 1998 op zijn zachtst gezegd  flink aan de weg met zijn wereldwijd bekende merk. Kenmerkend zijn onder andere de doodshoofden en vele swarovski stenen. Megasterren als Ronaldo en Madonna komen kijken bij zijn shows. Nu introduceert het merk een nieuwe geur: NO LIMIT$. Met dit parfum zal je leven wellicht ook wat meer op dat van de designer zelf gaan lijken…

Philipp Plein: NO LIMIT$

De nieuwe geur, NO LIMIT$, nodigt je uit om de extreme wereld vol spanning van Philipp Plein te betreden. De flacon heeft de vorm van een zwarte creditcard, met daarop een bedrag van 1 triljoen, perfect passend bij no limits uiteraard.

Philipp Plein zelf zegt hierover het volgende:

“Is er een duidelijker statement om te laten zien dat je de top hebt bereikt dan een zwarte creditcard…? Geen enkele droom ligt buiten je bereik. Een simpele, maar krachtige boodschap. NO LIMIT$ is je paspoort om te bereiken wat buiten je verwachting ligt. Het staat voor plezier, spanning, geld en seks. Met mijn nieuwe geur heeft je leven NO LIMIT$”.

Campagne

In de campagne die hoort bij deze nieuwe geur, schittert de designer zelf als een filmster van een superheldenfilm. Een deel van de campagne in geschoten in zijn prachtige huis in Cannes. Zoals verwacht bij Philipp Plein en dit parfum is de campagne gevuld met geld, mooie vrouwen, auto’s en actie.

Het parfum

De geur van het parfum is te omschrijven als een kruidige, houtachtige ledergeur met dierlijke accenten. Philipp Plein NO LIMIT$ zal exclusief verkrijgbaar zijn bij ICI PARIS XL vanaf maart 2020.

Wil je graag meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Fotograaf bovenste afbeelding: Frederik Jacobovits