SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Patta MMXX Polo Jersey nu verkrijgbaar

Deze week komt Patta met hun nieuwste poloshirt, de Patta MMXX. Het is een nieuwe versie van een old-school favorite van het merk. Lang hoefden zij er dus over na te denken welk shirt ze onder handen gingen nemen voor de nieuwste drop.

Patta werd in 2004 opgericht door Guillaume Schmidt en Edson Sabajo. Tegenwoordig is het wereldwijd een toonaangevend streetwear- en sneakerboetiek. Daar mogen we trots op zijn. Patta begon ooit met het verzamelen van exclusieve items en later creëerden zij zelf unieke items in samenwerking met onder andere ASICS, Adidas, Nike en Reebok. 

Patta MMXX Poloshirt vanaf vrijdagverkrijgbaarPatta MMXX Poloshirt vanaf vrijdagverkrijgbaar

Het kledingmerk bracht in november 2019 een door Piet Parra ontworpen ‘protestshirt tegen Zwarte Piet’ op de markt.  Vervolgens kondigde Patta aan dat de winst ten goede zou komen van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet.

Patta MMXX

Vanaf deze week is ook de Patta MMXX polo te koop. De Patta-patch prijkt prominent op de voorkant. Het ‘Team Patta’ in het midden van het shirt, maakt de polo af. Het shirt is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart met Racing Red en wit met Fairy Tale Pink. Na het beroemde ‘Napoli/Maradona’-shirt komt Patta dus nu alweer met een klapper. 

Het Patta MMXX poloshirt is vanaf woensdag 24 juni om 13.00 uur beschikbaar in de Patta-app en vanaf vrijdag 26 juni in de online winkel www.patta.nl en in de Patta winkel in Amsterdam, Londen en Milaan. 

Patta MMXX Poloshirt vanaf vrijdagverkrijgbaar Patta MMXX Poloshirt vanaf vrijdagverkrijgbaar

Meer lezen op het gebied van fashion? Lees dan hier over de nieuwe shorts van Mr. Marvis.

Toch meer lezen over voetbal? Onlangs hebben we ”De 11” topvoetballers zonder interland onder elkaar gezet. Sommige van hen zijn nog jong en kunnen het nog maken. Anderen hebben gewoon nog nooit de kans gekregen.