SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Met dit pak van BOSS ben jij sowieso de baas dit jaar

BOSS en HUGO hebben hun nieuwste collecties rond. In het najaar van 2020 draait het allemaal om stylish en fris.

Met deze nieuwe collectie beloven BOSS en HUGO de show te gaan stelen in 2020. Zoals altijd staat zowel bij BOSS als bij HUGO de kwaliteit voorop, dus verwacht knappe, luxueuze afwerking en vakmanschap. Maar het is niet alleen die filosofie die voor een outfit zorgt die in het oog springt. Waar BOSS met veel kleuren werkt, heeft HUGO de nadruk gelegd op classy fashion suits.

BOSS

Met lente-achtige kleuren gaat BOSS in 2020 kleur geven aan het najaar. Van paars tot geel en van groen tot roze. Waar BOSS de matchday-looks verzorgt van topclubs als FC Bayern München, Internazionale, Paris Saint-Germain en Real Madrid C.F. kun jij er ook als een boss bij lopen met de nieuwste pakken. Naast de normale pakken, showen zij ook in deze collectie hun short suits.


HUGO

De nieuwe HUGO collectie is volledig in Life After Football-stijl. De classy pakken hebben allen hun eigen stijlvolle kwinkslag gekregen. De pakken zijn geschikt voor alle gelegenheden en altijd steel jij de show als fashionist. Elke outfit heeft zijn eigen HUGO touch. Zo heeft het ene pak een sjaal die de outfit compleet maakt en heeft het andere pak een kleurencombinatie die in het oog springt. Grijs en zwart zijn de kleuren die in het oog springen, daarnaast komen rode tinten vaak terug.

 

Ook wanneer je niet Mister Fashion bent, maken de outfits van BOSS en HUGO je toch helemaal hot en happening. Het combineren van de outfits zorgt voor een extra dimensie in je kledingstijl. Alle pakken zijn te combineren met een gepaste tas.

De nieuwste collectie van BOSS en HUGO liggen binnenkort in de winkels.

Wil je de outfits van de Europese topclubs zien in samenwerking met BOSS. Check ze hier