SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Op wereldreis met Gigi by GASSAN

Vrouwen opgelet: World’s of Gigi by GASSAN neemt je mee in vier unieke werelden die elk hun eigen charme hebben. Een betoverende reis langs ringen, colliers en oorbellen. Bereid je voor om die extra touch van glamour te ervaren waar je naar op zoek bent, dankzij de sprankelende diamanten die deze collectie sieren. Met Gigi by GASSAN straal je zelfvertrouwen uit bij elke gelegenheid en steel je de show waar je ook gaat. Oprichtster Giselle Bijlsma nam Shari Winter, Moïse Trustfull, Laura Benschop en vele anderen mee in het recent geopende Pillows op één grote wereldreis tijdens het lanceren van haar nieuwe collectie. Stap in, ga mee en wordt de MVP van de sieradenwereld.

World’s of Gigi by GASSAN neemt je mee in vier unieke werelden

DIAMOND FANTASY

Ben je klaar om op reis te gaan door de sprookjesachtige Diamond Fantasy? Bereid je voor om betoverd te worden door een wereld van sieraden die je wildste dromen overtreffen. Van ear cuffs tot stapelbare ringen en kettingen, deze met diamanten doordrenkte schatten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze stukken zullen je punten opleveren voor verfijning en pure elegantie.

RAINBOW FOREST

Ben je op zoek naar een explosie van levendige kleuren? De Rainbow Forest-collectie is geïnspireerd door de kleurrijke tinten van de natuur. Maak kennis met een oogverblindende reeks oorbellen en opvallende ringen. Ze zijn de perfecte match om je persoonlijke stijl te versterken en je te onderscheiden van de rest.

MIDNIGHT SKY

Begeef je in het mystieke rijk van de Midnight Sky-collectie. Met maan-en stervormige ringen, oorbellen en kettingen laat deze collectie je stralen als een sterspeelster. Of je nu een high-end gala bijwoont of een intieme bijeenkomst.

LUCKY LOVE

Voor de romantic ones onder ons. De Lucky Love-collectie bestaat uit een assortiment hartvormige motieven en symbolen van passie. Zo brengen deze stukken een extra dosis geluk in liefdesaangelegenheden. Draag ze als je geluksitem en wie weet wat er op je pad komt!

Ga nu naar de site van GASSAN om de hele collectie te bekijken!

Ontdek de unieke collectie van Gigi by GASSAN
Geniet van de sieraden van Gigi by GASSAN