SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

One-to-watch collectie van Alter Ego

Een nieuwtje van Nederlandse bodem om je kledingkast winter ready te maken. Alter Ego komt met hun nieuwste collectie die geïnspireerd is op een sophisticated rock ’n roll lifestyle. Leren fashion statements die de key items worden van jouw winterstijl. 

Na weer een nieuw hittegolf-record deze zomer, gaan we ons langzaam opmaken voor de koude winterdagen. Dit is het moment om je garderobe voor te bereiden op de winter en dus kun je gaan zoeken naar items die warm zijn, maar zeker ook fashionable

Eyecatchers

Alter Ego zoekt altijd de rauwe randjes op in hun collecties met oog voor detail. De muziekstijl uit de jaren ’50 en ’60 vormt een grote inspiratiebron voor de ontwerpers. Zo bevatten deze collectie stoere lammy coats, fake fur jassen en tijdloze biker jackets. Deze kleding zijn beschikbaar in meerdere stijlen en in diverse kleuren. Ga op zoek naar jouw rock-‘n-roll look en laat je door elke stemming van de dag leiden. 

Passie voor leer

Alter Ego’s founder, Vincent van der Weijden, is mede-oprichter van het merk Goosecraft en slaat met het Nederlandse fashion brand een andere weg in. Met de collecties van Alter Ego laat hij zijn creatieve geest en zijn passie voor leer op een andere manier zien. Vandaar dat de slogan van Alter Ego ook luidt “Be your Alter Ego. Let’s make our story yours”.

Check hier ook de nieuwe collab tussen A BATHING APE en Clarks. Zij hebben een stijlvolle schoen gelanceerd in samenwerking met Manchester City-ster Raheem Sterling.

Benieuwd wie statistisch gezien de beste spelers uit de Europese competities zijn? We hebben 11 spelers op een rij gezet die de minste wedstrijden verloren gedurende hun carrière. Er staan in ieder geval een paar verrassende namen tussen! Lees hier het hele artikel.

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.