SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Off the pitch meets on the pitch

Off The Pitch, oftewel OTP, het gedurfde en originele streetwearmerk, en ROBEY, de nummer 1 leverancier van trainings- en teamkleding in Nederland, slaan de handen ineen om jou een unieke collectie te bieden.

OTP x Robey

Unieke mix

Geïnspireerd door de wereld van muziek, kunst en sport, creëert OTP trendsettende unisex collecties van hoge kwaliteit. ROBEY heeft een ongeëvenaarde reputatie als het gaat om trainings- en teamkleding in Nederland. ROBEY is partner van zeven Eredivisieclubs, vijf Keuken Kampioen Divisie-clubs en talloze amateurteams door het hele land. De unieke mix van stijl, kwaliteit en prestaties helpt elk team en speler om ieder weekend weer het maximale te kunnen leveren op het voetbalveld.

OTP x Robey

Met deze gezamenlijke collectie brengen de iconische merken je moeiteloos van het voetbalveld naar de straten en weer terug. De collectie is een perfecte mix voor een actieve levensstijl met prestatiegerichte kleding en hoogwaardige constructies, stoffen en details. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurencombinaties, afgewerkt met zowel OTP als Robey branding en elementen uit de voetballerij.

Of je nu een voetballer bent die op zoek is naar ontspannen, stijlvolle kleding voor naast het veld of gewoon een liefhebber van streetwear met een passie voor het voetbal, deze collectie heeft voor ieder wat wils. Stap in de wereld van OTP en ROBEY en ervaar het beste van twee werelden: stijlvolle en functionele kleding. Deze collectie ademt, van het begin tot het eind, voetbal.