SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

O Fenômeno prijkt op Nivelcrack SS20-collectie

Op de nieuwste Nivelcrack SS20-collectie van Nivelcrack staat niemand minder dan de Braziliaan Ronaldo Luis Nazário de Lima, kortwerg Ronaldo. Met een grafische silhouetprint en een origineel R9 Mercurial ontwerp brengt Nivelcrack een eerbetoon aan de oud-spits.

Nivelcrack is Spaans voor ‘niveau van topvoetballer’. Zij werken daarom ook samen met grote sportmerken als Adidas, Nike en Umbro. Nivelcrack combineert al jaren de fashionindustrie met voetbal, zo ook in de lente/zomer collectie van 2020. In deze Nivelcrack SS20-collectie focussen zij zich op een van ’s werelds beste spitsten ooit, Ronaldo. De look is geïnspireerd op Ronaldo’s kenmerkende R9 Mercurial.

SS20 Collectie

De collectie bevat onder andere T-shirts, korte broeken, petten, trainingspakken en overhemden. Deze Hawaiiaanse overhemden springen gelijk in het oog met het onmiskenbare silhouet van O Fenômeno. Het overhemd zelf is geel, de silhouet groen en daardoor doet het al snel denken aan de karakteristieke kleuren van de Seleçäo. De trainingspakken hebben de kleurencombinatie die verwijst naar de iconische R9 Mercurial. Ook op het T-shirt is Ronaldo te bewonderen en wel op de achterkant.

Nivelcrack en voetbal

Het designermerk uit Seoel, Zuid-Korea, speelt veel in op de voetbalwereld. Zo zijn zij shirtsponsor van Koreaanse eredivisie clubs en daarnaast ook van Red Star FC uit Parijs. Deze voetbalclub past zo goed bij Nivelcrack, omdat het een van de oudste en de meest iconische club is uit de stad. Om de geloofwaardigheid te verhogen zijn de wedstrijdshirts gesponserd door VICE en Nike.  Nivelcrack en Red Star hebben samen ook een vette kledinglijn gelanceerd. Het is echter de eerste keer dat zij één voetballer zo groot uitlichten in een collectie. Het team van Nivelcrack bestaat uit fotografen, ontwerpers en vele anderen die allemaal de sport een warm hart toedragen. Dat vormt de drijveer voor hun bedrijf.

Alle items zijn vanaf nu te koop in de webshop van Nivelcrack.

Check hier ook Nivelcrack’s Joga Bonito creatie.