SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nieuwste drop van Prada X Adidas

Het is niet voor het eerst dat we deze vette collab voorbij zien komen. In december 2019 brachten zij al een limited edition op de markt. Nu, 10 maanden later, is het tijd voor een nieuwe release van de Prada X Adidas samenwerking. Vandaag verschijnt deze Superstar sneaker op de markt.

Het vette van deze schoen is dat hij met de hand is gemaakt in Italië. Dit zorgt er mede voor dat Prada X Adidas de perfecte combinatie is van luxe met een sportieve look. De schoen is ontworpen in iconische Superstar-stijl en wordt aangeboden in drie kleurstellingen: Core Black, White Black en Silver White. 

Prada X Adidas Superstar

Wat maakt de schoen nou zo uniek? Allereerst is de schoen unisex, een stijlicoon en het is een tijdloos item. De eerste versie van deze sneaker stamt al uit 1969. Kleine aanpassingen aan de iconische schoen is het Prada-logo op de zijkant en beide logo’s op de tong van de schoen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van kalfsleer. Zoals we gewend zijn, heeft ook deze Superstar een rubberen zool met stevige neus en versterkte stiknaden. Ook heeft de sneaker katoenen veters in bijbehorende kleur.

Release

In de campagne rondom de Prada X Adidas collab, ligt de nadruk op ambacht en handwerk. We zien Prada’s productieruimten in de regio Le Marche, waarin de uitvergrote sneakers de hoofdrol spelen. Door het ‘opblazen’ van de beelden zijn de details duidelijk zichtbaar. Zoals de drie welbekende Adidas-strepen, het klaverblad met de drie blaadjes en de klassieke rubberen schelpneus.

Prada X Adidas komen vandaag met nieuwe collab

De nieuwe Prada Superstar is vanaf vandaag verkrijgbaar via Prada-boetieks en Adidas flagshipstores wereldwijd, naast geselecteerde groothandels. Het assortiment is ook verkrijgbaar via prada.com en adidas.com.

Lees hier ook de wekelijkse rubriek De 11. Deze keer hebben we De 11 topscorers per positie op een rijtje gezet. Naast de grootste aller tijden staan er een paar opvallende namen tussen. Check it out!