SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Geniet van de zomers op de nieuwe Dr. Martens sandalen

Met de nieuwste Dr. Martens sandalen uit de lente/zomer-collectie kun je weer lekker shinen. De schoenen en sandalen zijn weer een ontwerp uit de oude ondernemersfilosofie van Dr. Klaus Maertens.

De innovatie in de Dr. Martens sandalen is te zien en te merken aan de nieuwe zolen. Met de subtiele Lorsan zool en de Zebrilus zool, de meest lichte zool tot nu toe van Dr. Martens. Deze zijn speciaal ontworpen om een aantal zomers mee te gaan.

 

Modellen

De nieuwste Dr. Martens sandalen zijn de Solomon, Chilton en Dax. Dit zijn de eerste sandalen met de eerder genoemde Lorsan zool. Deze zool is lekker licht en een comfortabele pasvorm. Je herkent deze Lorsan zolen aan de gele stiksels aan de zijkant.

Naast de Lorsan zool is er dus ook de Zebrilus zool. Deze Zebrilus zool vormt de basis oor de Blaire Hydro en de Voss Hydro sandalen. De Baire Hydro heeft de kleuren White, Pink Lemonade en Peppermint Green. Daarnaast kun je de Voss Hydro kopen in de kleuren Light Grey en Pink Salt. Voor beide ontwerpen geldt dat ze ook de herkenbare gele stiksels, AirWair hiellus en verstelbare gespsluiting hebben.

Hyperpersonalisatie

Hyperpersonalisatie is een commerciële trend en met de Dr. Martens sandalen spelen zij hier goed op in. Net als in de jaren ’70 kun je nu ook de Dr. Martens sandalen helemaal personaliseren met studs. De Clarissa Hardware sandaal is helemaal op deze alternatieve heritage manier bewerkt.

De Clarissa Hardware heeft ook weer een aparte zool, een stevige air cushion zool. Deze zool is afgewerkt met zacht Aunt Sally-leer. De sandaal is voorzien van metalen ringen, een gesp met dubbele riemen, een AirWair hiellus en zilveren studs op de banden en zijkant.

 

Blair Hydro

Voss Hydro

De Dr. Martens sandalen collectie kun je nu kopen op drmartens.com en in de winkels.