SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Neymar uit de kleren voor Kim Kardashian

Waar het merk SKIMS van Kim Kardashian in 2019 voor het eerst werd gelanceerd met shapewear-producten voor vrouwen, daar heeft het nu ook een mannenlijn aangekondigd. Het merk heeft hierbij een trio topatleten ingeschakeld om deze omslag kracht bij te zetten als model. Afgelopen maandag werd bekend dat het merk aan zijn eerste reeks boxers, tanktops en t-shirts voor mannen begint, geïnspireerd op dezelfde ontwerpfilosofie die wordt toegepast op de populaire vrouwenkleding.

SKIMS - Neymar

Nieuw hoofdstuk

En zoals de afbeelding weinig doet verhullen, daar kwam SKIMS met de Braziliaanse stervoetballer Neymar Jr., San Francisco 49ers verdediger Nick Bosa, en Oklahoma City Thunder basketballer Shai Gilgeous-Alexander op te proppen. De mannen staan model voor de nieuwe lijn.

“De uitbreiding naar mannenmode is een belangrijke mijlpaal voor het merk en een bewijs van SKIMS toewijding aan het bieden van oplossingen voor iedereen”, zegt Kim Kardashian, oprichtster en creatief directeur van Skims. “Dat een icoon als Neymar Jr het gezicht is van onze lanceringscampagne, samen met NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander en NFL’s topverdediger Nick Bosa, spreekt denk ik boekdelen over de manier waarop SKIMS zich heeft ontwikkeld tot een merk dat comfort kan bieden voor niet alleen vrouwen, maar alle doelgroepen. Ik ben ongelooflijk enthousiast over dit volgende hoofdstuk voor SKIMS en kan niet wachten tot iedereen onze geweldige reeks producten kan ervaren.”

Neymar SKIMS
Neymar SKIMS
Neymar SKIMS

Maatinclusief

SKIMS selecteerde de topsporters op basis van hun achtergrond, hun persoonlijke stijl en hun vermogen om contact te maken met mensen buiten de sportwereld. Verder benoemt het merk expliciet de maatinclusiviteit van XS – 5X. ‘De collectie is gericht op comfort, pasvorm en superieure beweging. Zodat elke man zich zelfverzekerd voelt, ongeacht of hij nu wel of niet een meter hoog springt’, aldus SKIMS in haar eigen persbericht.

De collectie is vanaf 26 oktober exclusief verkrijgbaar bij SKIMS.

Ondertussen naderen we de ontknoping van de Life After Football Fashion Player Award 2023. Heb jij al gestemd? Dat kan nog tot aanstaande maandag! Wie kan er op jouw stem rekenen?