SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Neymar’s kleding kan binnenkort ook in jouw kast hangen

Neymar is een regelrechte ster, of het nu binnen of buiten het veld is. Hij staat bekend als een echte fashion liefhebber en is ook ambassadeur van Replay. Nu brengt hij samen met Replay de eerste Neymar Jr. X Replay collectie uit.

Neymar Jr. x Replay

Neymar scoorde dit seizoen al 15 keer in 18 wedstrijden. Bovenop de doelpunten, leverde de Braziliaan ook nog eens 10 assists. Buiten het veld gaat het hem ook ontzettend voor de wind. De speler van PSG is van het merk Replay en brengt nu onder zijn naam samen met het Italiaanse merk een capsulecollectie uit.

Replay gemixt met Brazilië

De collectie mixt de stijl van Replay met het karakter van Neymar zelf. In totaal bestaat de collectie uit vijf kledingstukken die samen een vette look vormen. Alle stukken hebben een gemeenschappelijk kenmerk: de kleuren van de Braziliaanse vlag op de achterkant, ter ere van Neymar’s roots natuurlijk.

Het eerste stuk uit de collectie is een zwart denim bikerjack met leren mouwen en verfijnde details. Deze details zijn onder andere warm gesealde ritsen, zwarte tape en een koperen ketting. Het is een stuk met een urban uitstraling, maar dat toch technisch kwalitatief is.

De, volgens Replay zelf, belangrijkste stukken van de collectie zijn twee exclusieve regular-fit shirts. Eén van de shirts is gemaakt van zwart denim met vergelijkbare details als het denim zwarte bikerjack. Het andere shirt is ook gemaakt van denim, maar heeft een all-over zwart-rood geruite print. Details zijn onder andere de western-stijl zakken en een patch met een logo.

De look wordt helemaal afgemaakt met de Replay Hyperflex bio denim jeans. Op de enkel van de broek is ‘Replay Neymar JR’ geborduurd, zodat iedereen kan zien dat je niet zomaar een Replay broek aanhebt.

Ten slotte bevat de collectie ook nog een jas, dit is een oversized zwarte denim trenchcoat met leren details.

Als je fan bent van Neymar of van vette kleding houdt, deze collectie is zeker het checken waard.

Meer fashion lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!