SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

New Balance brengt iconische modellen terug!

New Balance brengt iconische modellen terug!

New Balance heeft haar populariteit in de voetbalindustrie door de jaren heen versterkt middels sponsoring van Europese topclubs. Afgelopen seizoen wist OSC Lille nog de Franse landstitel te veroveren met het Amerikaanse sportmerk op de borst. Echter staat New Balance meer bekend om haar rijke geschiedenis in Performance Running. Daarom brengt het sportconcern een ode aan twee iconische modellen!

History Class 574

Allereerst introduceert New Balance haar ‘History Class’ 574 Pack. Door een aantal van de meest iconische retro-kleurstellingen van de authentieke hardloopsilhouetten uit de jaren ’80 van het merk toe te passen op de klassieke ‘574’, brengt New Balance een ode aan haar rijke geschiedenis in de Performance Running. De ‘574’ werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren ’80 en was een eenvoudig ontwerpexperiment dat het beste van een weg- en trailrunner combineerde om een echte ‘goanywhere-schoen’ te creëren. Al snel begon de scheidslijn tussen prestaties en dagelijks gebruik te vervagen. Mede hierdoor staat de ‘574’ vandaag de dag wereldwijd bekend om zijn veelzijdigheid, klassiek ontwerp en grijze kernkleur. De nieuwe modellen proberen op eigentijdse wijze indruk te maken op de liefhebbers van de schoen!

Decade Clash 57/40

Daarnaast introduceert het Amerikaanse sportmerk ook haar ‘Decade Clash’ 57/40 Pack. De New Balance ’57/40’ is een frisse interpretatie van het iconische ‘574’ model en tevens het meest expressieve silhouet binnen de New Balance ‘574-familie’. Het bovenwerk van het iconische model is opnieuw geïnterpreteerd met een esthetiek uit de jaren ’80 en ’90. De klassieke lijnen van ‘574’ zijn verplaatst voor een fashion-forward silhouet dat modern is maar past binnen het klassieke New Balance DNA. Zo heeft de zool een eigentijdse uitstraling met twee gestapelde tussenzolen gekregen. Deze zool is geïnspireerd op de designs uit de jaren ’90, maar met een breder, golvend ontwerp en de traditionele ‘574’ tussenzool. Met deze schoen wandel je op een klassieke, sportieve manier de zomer door!

New Balance 57/40 Decade Clash

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.