SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nederlands international geeft zich bloot!

Gisteren was het dan weer eindelijk zover. Het Nederlands elftal verzamelde in Zeist voor de eerste keer sinds het wereldkampioenschap en een voetballer die hierbij niet kon ontbreken was Nathan Aké. Hij speelde een ijzersterk WK en is niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Manchester City. Toch schittert de Nederlander niet alleen op het voetbalveld. Vandaag maakt hij zijn debuut in de nieuwe Nike Underwear campagne.

Aké schittert in nieuwe Nike campagne

Ready voor de interlands

De in Den Haag geboren verdediger schittert in de nieuwe Nike Underwear Spring/Summer 2023-campagne. Hierin is er een speciale SS2-collectie samengesteld voor atleten om maximale manoeuvreerbaarheid en comfort te garanderen voor, tijdens en na wedstrijden. Ideaal voor de sterspeler van het Nederlands Elftal.

De onderbroeken zijn ontworpen voor veelzijdigheid en wendbaarheid. Door de nieuwe Dri-Fit ADV Essential Micro krijg je een beter ademend vermogen, meer comfort en een zweet afvoerende stof. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als je op het voetbalveld staat! Het kan dan ook niet anders dan dat de verdediger aankomende vrijdag met deze onderbroek aan de aftrap verschijnt voor het EK-kwalificatie duel tegen Frankrijk. Of het Nederlands elftal hierdoor ook gaat winnen? Daar komen we vrijdag pas achter!

Nathan Aké maakt debuut in Nike Underwear
Aké maakt zich klaar voor interlandperiode

Het was niet de eerste keer dat de verdediger schitterde voor de camera. In 2017 vlogen wij naar Engeland voor een speciale fotoshoot en we zagen toen al snel dat de Nederlander zonder twijfel model kon worden als een carrière in de voetbalwereld niet ging lukken.

“SIUUUU” onderbroeken

Nathan is niet de eerste voetballer die onderbroek model is geworden. Het komt namelijk de laatste tijd steeds meer voor in de voetbalwereld. Denk bijvoorbeeld aan de Portugese superster Cristiano Ronaldo. De 38-jarige aanvaller heeft zijn eigen onderbroekenlijn “CR7”. Maar ook David Beckham en James Rodríguez hebben al ooit geposeerd in hun eigen ondergoedlijn. De Engelsman lanceerde een speciale collectie in samenwerking met H&M, terwijl de Colombiaan tevoorschijn kwam met zijn eigen lijn J10.

Gisteren voegde Nathan Aké in onze eigen playlist “Playlist for Players” zijn drie favoriete songs toe! Hij koos voor een Nederlandse hiphopgroep, maar ook voor twee buitenlandse artiesten. Check het snel!