SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moose Knuckles opent pop-up in Amsterdam

In deze tijden kunnen wij nergens meer van uit gaan. En juist in deze tijd komt Moose Knuckles met plannen om hun wereldwijde bekendheid te vergroten met strategisch gelegen pop-up stores. Zo is er ook bewust gekozen voor Amsterdam.

Veel bedrijven verleggen een groot deel van hun aandacht naar het digitale landschap. Moose Knuckles heeft een andere weg ingeslagen. Zij versterken hun online inspanningen met diverse pop-up locaties, zodat mensen zich juist met anderen kunnen verbinden. Een gedurfde keuze die goed aansluit bij de pioniershouding van het bedrijf.

P.C. Hooftstraat

De pop-up store in hartje Amsterdam is er een die je niet alleen moet zien, maar vooral ook moet beleven. De beleving bij alle pop-up winkels staat centraal. Als je de store in loopt kom je in een 179 m2 groot pand. Je zal worden ondergedompeld in een prachtig digitaal concept. Contouren zullen worden geaccentueerd met veelkleurige goudstukken die simuleren hoe kinetische energie de vorm hitte aanneemt en je een warm gevoel geeft. De inrichtingen bij alle pop-up stores is verricht door ontwerpbureau Bureau Betak. Zij hebben eerder samengewerkt met Louis Vuitton en Yves Saint Laurent.

FW20

Elke pop-up zal een mix van verschillende FW20 productlijnen bevatten, waaronder de Power Puff collectie. Dit is een gloednieuwe lijn met omkeerbare en machinewasbare puffers die outdoor-kleding nieuw leven geven. In de rest van het jaar zullen er nog verschillende pop-ups opduiken. Al deze locaties zullen voldoen aan de wereldwijde COVID-19 protocollen. Dit geldt ook voor de retaillocaties die allemaal heropend zijn.

Wees snel

De pop-up in Amsterdam zal maar tijdelijk zijn deuren openen. Eind februari 2021 zullen de deuren weer sluiten. In de store zullen verschillende collecties aangeboden worden, zoals active-flex, fly density, sportswear en accessoires. Kortom, heren, dames en uw kinderen neem even een kijkje in de pop-up voordat het te laat is. Je vindt de store op de P.C. Hooftstraat 105.

Moose Knuckles

De FW20 collectie is al beschikbaar in de Moose Knuckles-winkels, geselecteerde pop-up stores en via www.mooseknucklescanada.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!