SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moose Knuckles opent NYC boetiek

Het luxe lifestyle-merk Moose Knuckles heeft hun eerste flagshipstore in de Verenigde Staten geopend – Greene Street 57 in de wijk Soho in New York City. Op 14 november is de winkel officieel geopend onder applaus van een internationaal publiek.

Je kent Moose Knuckles nu waarschijnlijk al, een van onze favoriete merken op dit moment. We staan voor hun onberispelijke maatwerk, ethisch verantwoorde materialen en hoogwaardige hardware. Het merk is gebouwd op de overtuiging dat ze de meest magere, sterkste en meest luxueuze sportkleding ter wereld konden maken. Combineer dat met Canadese knowhow, grit en erfgoed in elke vezel, steek en ritssluiting en je zult zien waarom we er zo dol op zijn.

Moose Knuckles New York City Store Opening

Moose Knuckles New York

Nu is een nieuwe mijlpaal voor het Canadese merk bereikt: een echte flagshipstore in New York City. De nieuwe winkel is prominent gelegen in het hart van SoHo en haalt zijn inspiratie uit de kenmerkende stijlen van het merk. Verwacht dus op maat gemaakte graanhouten tegels, teruggewonnen gietijzeren kolommen en originele en gereproduceerde installaties, waaronder een door Rube Goldberg geïnspireerde kinetische armatuur met twee verdiepingen, bestaande uit hockeysticks, Newton 8-ball cradle en railcar tracks – kenmerken een verbluffende visuele ervaring.

Ayal Twik, CEO van Moose Knuckles is uiteraard erg blij met de opening van de eerste Amerikaanse winkel. “In het huidige winkellandschap is het van vitaal belang dat we een directe verbinding hebben met onze consumenten,”

“We hadden geen betere ruimte kunnen kiezen om onze eerste Amerikaanse winkel te openen. Deze stad belichaamt waar Moose Knuckles over gaat. Het is rauw, het is echt en uniek in zijn soort. We zijn heel blij dat consumenten in het echt kunnen genieten van het Moose Knuckles-universum. ”

Mocht u in Nederland wonen, geen zorgen. In Amsterdam zijn er verschillende winkels die de nieuwste collectie Moose Knuckles verkopen; Tip de Bruin bijvoorbeeld – gelegen in het centrum van Amsterdam. Klik hier om naar hun website te gaan.

Wil je meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!