SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moose Knuckles Gives A F*ck

De wereld is in de ban van de coronacrisis. Maar hoewel we gedwongen zijn om sociale contacten te vermijden, slaat modemerk Moose Knuckles de handen figuurlijk ineen. Met de ‘Moose Knuckles Gives A F*ck’-campagne zullen zij er alles aan doen om mensen in nood te helpen. Zij hopen met hun voorbeeld anderen te doen laten volgen.

De ‘Moose Knuckles Gives A F*ck’-campagne houdt in dat zij 100% van de nettowinst en 200.000 gezichtsmaskers schenken aan de WHO en ziekenhuizen in Montreal, Milaan en New York City. Zij willen meer omzet genereren om dit vervolgens aan zorgprofessionals te schenken. Zo hebben zij al een tiendaagse uitverkoop gehouden en een korting van 25% toegepast op alle vast geprijsde artikelen.

Kunst actie

Moose Knuckles heeft creatievelingen uit NYC de opdracht gegeven om een blanco Moose Knuckles Lead Rider Jacket te verheven tot kunst. Zij mochten volledig losgaan en hun inspiratie overbrengen op het jack. Ook kunstenaars uit Parijs mochten hun vindingrijkheid afbeelden op het jack en zo ontstaat er een grote verscheidenheid aan Lead Rider Jackets. De volledige nettowinst van deze jacks gaat dus direct naar de zorg.

Deze unieke Moose Knuckles Lead Rider Jacket kun je vindens op mooseknucklescanada.com.

Moose Knuckles Gives A F*ck | Richie Shazam 2

Instagram

Veel mensen zitten nu thuis en spenderen nu waarschijnlijk veel meer tijd op sociale media. Zo kwam het van origine Canadese modemerk tot een idee. Hun Instagrampagina is meer dan ooit een plek waar stimulatie, engagement, vermaak en inspiratie hoogtij vieren. Er worden teams van lokale bedrijven en zelfstandige creatievelingen ingezet en zo ondersteunt Moose Knuckles de mensen in branches die zo zwaar zijn getroffen.

Nog niet genoeg van Moose Knuckles? In dit artikel vind je de vette SS20-collectie. Met die kleding wordt jij de echte Beach Bum.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle! Volg onze Facebook en Instagram en je hoeft niets te missen.