SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moose Knuckles gaat letterlijk voor goud

Een succesnummer van het afgelopen jaar in een nieuw jasje. Moose Knuckles lanceert haar Gold-collectie voor FW20-21. De kledinglijn is uitgebreid en er zijn verschillende nieuwe features. De collectie bevat favorieten met niet zo subtiele goudkleurige hardware en 24-karaats gouden accenten.

Om de FW20-21 van Moose Knuckles uit te breiden hebben de gold styles nu een verbeterde voering, een fijnere stof en zijn de jassen voorzien van een hogere dichtheid. Dit zal er voor gaan zorgen dat je het niet koud zult krijgen en dat je de hele dag warm en droog blijft. De nieuwe Gold-collectie heeft voor ieder wat wils. Voor jong en oud, mannen, vrouwen en kinderen. De nieuwe items stralen, dankzij het goudkleurig monogram logo, luxe  uit.

Gold items

De nieuw gelanceerde collectie van Moose Knuckles bestaat natuurlijk uit de verschillende bestsellers. Pronkstukken zijn de Sainte Flavie Bomber en de Grand Metis Parka voor vrouwen en de Little Rapids Bomber, Stag Lake Parka en Minnetonka Jacket voor de mannen. Deze items zijn nu beschikbaar met gouden details en verkrijgbaar met zwart of goud bont.

Er zijn ook items zonder bont te verkrijgen. Zowel de Colombier Parka voor mannen als de Mont Joli Parka voor vrouwen hebben geen bont. Beide jassen zijn ontworpen met vegan lamsleer rond de kraag, kap en de mouwen. De Elie Jacket is een oversized puffer voorzien van goudkleurige voering en is ook waterafstotend.

Voor de kids

Het aanbod zou niet compleet zijn als er niks voor de kinderen bij zit. Voor de kinderen is een Unisex 3Q Jacket en een exclusieve Gold Logo Icon Cap met 24K gold plated logo. De gehele Gold collectie is beschikbaar online, in de Moose Knuckles stores en in verschillende geselecteerde multibrands, zoals Saks Fifth Avenue, Lane Crawford, Isetan, Harrods en The Corner Berlin.

Voor meer informatie en details over de nieuwe FW20-21 collectie, zie mooseknucklescanada.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!