SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Moose Knuckles: het merk om op te letten!

Onze fashion pick van de week was een gemakkelijke keuze, met Moose Knuckles dat toch wel hét merk is voor de koude wintermaanden.

Weerbestendig

Het Canadese merk staat bekend om zijn verbazingwekkende, weerbestendige bovenkleding en veel van deze wintercollectie van Moose Knuckles pronkt met deze expertise. Leunend in een aantal vintage, tijdloze stijlen, haalt het merk inspiratie uit sci-fi klassiekers en technologie.

Moose Knuckles & milieu

Er zijn heren- en damescollecties, beide voorzien van de Sustainable Soft-Shell Collection. Deze bestaat uit bovenkleding gemaakt met de toekomst in gedachten, met milieubewuste jassen die volledig zijn gemaakt van biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen en details. Dit past bij een merk dat zoveel te danken heeft aan de natuurlijke omgeving vanwege zijn uiterlijk en functionaliteit.

Moose Knuckles Cloud

Let ook op de Cloud, een baanbrekende innovatie die het totale gewicht van de iconische, luxueuze Core-parka van Moose Knuckles met 40% vermindert. Moon Walk en Galaxy Blue ondersteunen de reeks kleuren die worden aangeboden voor de Classic Core & Mid-Core-collecties van de collectie voor mannen. Verizon Pink en Comet Red zijn de kleurtoevoegingen van de collectie voor vrouwen. Al met al een diverse collectie die erg sterk is qua uiterlijk en ethiek. Wat wil je nog meer van je winterkleding?

Je kunt deze nieuwe collectie van Moose Knuckles shoppen via hun online winkel, evenals geselecteerde retailers zoals De Bijenkorf.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

 

Een andere nieuwe collectie die goed in het thema van het winterse weer past, is de nieuwe running collectie van ARKET. Aangezien de makers van ARKET uit Scandinavië komen, is de collectie gemaakt om de weersomstandigheden daar te kunnen weerstaan. Nu Nederland de laatste tijd toch ook redelijk Scandinavische weersomstandigheden vertoond, kan deze collectie ook in ons landje erg van pas komen.