SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Montblanc viert lancering van nieuwe MB Smart Headphones

Stijlvoller dan Beats? Deze Smart Headphones van Montblanc werden onthuld op een lanceringsevenement in New York.

Sinds Montblanc zich met de Summit Smartwatch in de elektronische wereld begeeft, willen zij alleen maar uitbreiden. Het is de eerste keer dat Montblanc draadloze Smart Headphones introduceert. En dat is opvallend, want reizen is een essentieel deel van de Montblanc-lifestyle. En daarbij wil je natuurlijk niet alleen goede muziek luisteren, maar er ook goed uitzien. Goede koptelefoons zijn, kortom, een must have geworden. En dat is waarom we je deze headphones even willen laten zien. Het ontwerp van de MB Smart Headphones is namelijk ergonomisch, maar behoudt wel zijn geluidskwaliteit en comfort.

Montblanc Smart Headphones – €600,-

Een ervaren team van ingenieurs en ontwerpers werkte mee aan de ontwikkeling van de hoofdtelefoon. Een look die geluidsexpert Alex Rosson leende zijn expertise op het gebied van akoestisch vakmanschap en audio-engineering voor het maken van hoofdtelefoons wat vervolgens een typisch Montblanc-geluid moest opleveren.

Bij het dragen van de over-ears koptelefoon valt alle ruis weg. Ook beschikt de moderne koptelefoon over Google Assistant. Met Google Assistant heb je altijd een antwoord op je vragen tijdens het reizen. Daarnaast kun je het device makkelijk koppelen via bluetooth-apparaten als IOS en Android.

Het design van de MB Smart Headphone is een combinatie van het eigentijdse en strakke karakter van Montblanc. Dit luxe-merk komt origineel uit Hamburg, maar heeft zich in de afgelopen decennia steeds sterker gepositioneerd als een pan-Europees merk. Met productiefaciliteiten in Italië, Zwitserland en Duitsland maakt het merk gebruik expertises die overal op het continent beschikbaar zijn.

De MB Smart Headphones bestaan uit drie varianten: zwart leder met chroom metallic afwerking, bruin leder met goud metallic afwerking en lichtgrijs leder met gepolijste metallic afwerking.

Lancering

Op de lancering van de nieuwste MB Smart Headphones waren beroemdheden als Hugh Jackman, Sylvain Costof, Martha Hunt, Gabriel-Kane Day-Lewis, Dylan Sprouse, and Quincy Brown. Bij deze onthulling konden de celebs als eerst de nieuwste koptelefoons testen.

Koop de MB Smart Headphones nu voor €600,- in de Montblanc winkels en op de website www.montblanc.com