SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Modieus genieten van het lekkere weer

Nu de meeste dagen weer gevuld zijn met een zonnetje, begint het zomergevoel te kriebbelen en dromen we over perfecte zomerdagen. Het is uiteraard van groot belang dat je garderobe goed aansluit op dit prachtige weer en deze vrolijke stemming. Amsterdams modemerk Purewhite weet hier met haar nieuwste lente-zomercollectie perfect op in te spelen en laat jou deze zomer modieus genieten van de heerlijke dagen.

purewhite

Color for the win

Waar Purewhite in 2008 begon met het produceren van witte overhemden, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een modemerk met uitgebreide en veelzijdige collecties. Denk aan mooie polo’s, zwembroeken, hoodies en verschillende jacks, die elk zijn vormgegeven in de relaxte en rustgevende stijl van het merk. Bovendien wordt kleur in de verschillende collecties gebruikt als instrument om energie te geven aan basis items. Zo zijn subtiel zwart, marineblauw en legergroen kenmerkende kleuren voor het Amsterdamse modelabel en worden deze veel verwerkt in de verschillende collecties.

Stijlvol chillen

Ook in de nieuwste collectie heeft Purewhite gebruik gemaakt van verschillende kleuren om leven te geven aan de modieuze basisitems. De collectie bestaat uit sierlijke stijlen in rustgevende kleuren, zodat je volledig kan ontspannen deze zomer. Hoewel de gebreide t-shirts en polo’s gedragen kunnen worden als business casual, is de collectie bedoelt om heerlijk in te chillen. De mooie joggers, truien en shorts zijn perfect voor de casual wear deze zomer, die we extra verdienen na het harde werken. Kleuren als taupe, poederblauw, zandgeel en mintgroen worden veel verwerkt en ook zijn er verschillende items met grafische prints en afbeeldingen die mogelijkheden bieden je outfit een brutaal randje te geven. Al met al kent de nieuwste lente-zomercollectie van Purewhite stijlvolle items die jou helpen extra te genieten deze zomer.

Bekijk hier de lente-zomercollectie van Purewhite die gekenmerkt wordt door relaxte stijlen en rustgevende kleuren, om jou deze zomer in alle rust te laten genieten.

Hou je van fashion en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.